<

У Володимирі-Волинському камери зафіксували, як молодики поцупили святкову інсталяцію-гнома

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:24 | 21.12.2019 / Володимир / , , , /
Перегляди
7
/ коментарів 13

Вночі 20-го грудня у центрі Володимира-Волинського троє молодиків понищили святкову інсталяцію у вигляді гнома і поцупили його «одіж». Вандалів зафіксували камери спостереження.

Відповідне відео інтернет-виданню «БУГ» надала компанія Vidcom.com.ua.

Зазначимо, що у центрі Володимира 19-го грудня з’явилося близько десятка різноманітних інсталяцій у рамках конкурсу «Зимова феєрія».

Одна з них у вигляді гнома не дожила до ранку наступного дня.

Хлопців, які понищили інсталяцію зафіксували камери.

Троє юнаків спочатку фотографувалися біля гнома, потім зняли його «одіж» і пішли вулицею Ковельською у напрямку багатоповерхівок.

Хто впізнає обличчя любителів костюмованих походів, просимо звернутися до інтернет-видання «БУГ» у фейсбук або ж написати на скриньку bugorgua@gmail.com




коментарів: 13
  1. Хто ставив камери і за якою ціною ,має зняти всю цю непотріб і поставити нормальне обладнання .Бариги ніяк нажтиитись не можуть .

    • щось мені здається ,що москалеподібного,в них нічого не має.. це щирі українці,більш за все запеклі “патріоти”)))

  2. Підтримую Макса П. На Алло камери,далі СБУ,зняти інформацію про час і продивитись по інших камерах…і весь січень 2020 року хай Ковельську і прибирають…

  3. та купіть якісні камери з нічно зйомкою.Що це за якість зображення???
    у людей вдома і то кращі стоять

  4. Камери, камери.. ви про що, люди, чи забули назву країни, хто за це платити буде?

    Ліна, увімкніть запис на домашній камері у 4к і подивіться, як довго вона зможе записувати. А після згадайте, що системи вуличного спостереження мусять писати 24/7. Можна закупити хорошу систему, але потім усі би дивувалися, куди це пропадають “гроші із казни”, бо в залежності від масштабу моніторованої території, ціна на таке задоволення досягає мільйонів.

    Чесно кажучи, єдине слово, котре згадується при читанні новин тут — це “Дикість”. В європейських країнах локальні новини складаються, у переважній мірі, із ДТП, нещасних випадків, запланованих святкових/культурних заходів і тд.. але такої відвертої дикості, як у нас, їм уяви бракнуло би кожен день писати. “Приехали, рашка уже здесь”, що тут ще сказати..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця