<

Два молодика у Володимирі-Волинському зняли і виклали відео, на якому псують і виносять з магазинів продукти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:53 | 7.01.2020 / Володимир /
Перегляди
20
/ коментарів 11

«Що не зробиш для переглядів» – пост з таким підписом опублікувала 7-го січня фейсбук-спільнота «Твій Володимир».

У пості відео, на якому два молодика з Володимира-Волинського беруть продукти з полиць супермаркетів, куштують їх і кладуть назад, а також виносять товари з магазину без розрахунку.

Невідомо, чи хлопці, все ж таки, розплатилися за товар, проте подібне відео обурило користувачів соціальних мереж, адже пропагує хуліганство.

Джерело відео – інстаграм-канал chubatui_and_patlatuy. Як ідеться в шапці каналу, його автори «Ігорка та Серьога». Там також є і посилання на двох хлопців – kucheeeeeeeeeer, s.sahaydak. Сторінки відкриті, тому можемо подивитися фото авторів.

“Молодь яка деградує у Володимирі – Волинському та поширює відео мережею інтернет. Що тільки не зробиш за для переглядів. Будьте обережні , викликайте правоохоронців”, – зазначили під відео у Твоєму Володимирі.

Поширив пост і активіст Тарас Сватко:

“Майбутнє Володимира! Цвіт нації! Поки одні сидять в окопах на сході, воюють тут на місцях зі злочинною владою і будують державу, то інші в цей час доказують, що немає майбутнього в цієї країни з такими дегенератами”, – йдеться в його дописі.




коментарів: 11
    • До чого тут військомат? Військо не для відбросів суспільства! Тільки зона таких виховає, і дозволить їм вийти на волю із чистим сумлінням

  1. Не-не-не… “Онижедети”. Всё нормально. Просто повеселились мальчики.
    И это не “Молодь яка деградує”, – это деградация всего нашего общества за последнее время. И если не начать с этим бороться прямо сейчас – будет ещё хуже.
    Вопрос на засыпку – кто должен и обязан с этим бороться?

    • Если они из педучилища, то уважающее себя уч. заведение обязано отреагировать. Посмотрим реакцию руководства.
      Классные педагоги готовятся к выпуску.
      Это они потом будут обучать детей?!

  2. Один хлопець із технікуму, інший – із педучилища. А що тут дивуватися? Володимир-Волинський технікум у 2019 році посів 8329 місце (з 10 тисяч освітніх закладів України) за результатами ЗНО. Педучилище в цьому рейтингу не далеко відійшло, воно на 5287 місці. Для порівняння: гімназія – на 399 місці, третя школа – на 418 місці. Це об’єктивні результати того, чим займаються студенти перерахованих закладів замість навчання.

  3. А ще той що кучерявий він прислужник в церкві Віри Надії та Любові .

  4. Нормальні батьки заради дитячого піару зняли б штанці, всипали різками так шоб кров’ю сцикнув, зняли все на відео і виставили в інтернет. О це був би піар, адреналін і наука на майбутнє. А попище нехай задумається кому і як служить цей прислужник. В народі кажуть:” Яка хата такий пліт, яка паства такий піп”. Не дивно, що рейтинг наших навчальних закладів такий низький, бо виховують вони хамів і гопників. Захищати тих виродків можуть неадекватні люди, які самі здатні на такі ганебні вчинки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця