<

У Володимирі військовий через суд відстояв своє право на житло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:37 | 3.11.2020 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Полковник у відставці відстоював своє право на безоплатне житло у суді. Він звинуватив квартирно-експлуатаційний відділ Володимира-Волинського у бездіяльності й вимагав визнати відмову в наданні житла протиправною.

Про це йдеться в рішенні Володимир-Волинського міського суду за 27-ме жовтня.

Військовий стверджував, що квартирно-експлуатаційний відділ не направив його документів на розгляд Комісії з контролю за розподілом житла у Збройних Силах України, у результаті він не отримав помешкання.

Розглянувши усі матеріали справи, суд позов полковника у відставці задовольнив повністю. А саме: визнав протиправною бездіяльність квартирно-експлуатаційного відділу Володимира-Волинського, через не підготовку і не направлення документів та матеріалів на розгляд комісії. Також зобов`язав підготувати список надання житлової площі для постійного проживання, який разом з іншими необхідними документами направити до Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України.

Окрім цього, суд стягнув з квартирно-експлуатаційного відділу в користь військового витрати на правову допомогу в розмірі 3 тисячі гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок