<

У Володимирі попрощалися одразу з двома захисниками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 3.06.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
5564
/ Коментарі відсутні

3-го червня в останню путь у Володимирі провели двох захисників, які віддали своє життя за нашу країну, Андрія Лавренюка та Вадима Іванова.

Нагадаємо, 1-го червня стало відомо про загибель одразу трьох військових із громади Володимира.

38-річний військовослужбовець Андрій Лавренюк – колишній вчитель математики Галинівської школи, у 2014 році був мобілізований до війська, а з початку повномасштабної війни у лютому знову став на захист нашої держави. У Андрія Лавренюка залишилась дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Близько 11 зустрічати кортеж із загиблим героєм Андрієм Лавринюком, що рухався вулицею Шевченка до Собору Різдва Христового, вийшли депутати, які зробили перерву у черговій сесії, яка проходила в цей час. Також прощалися із Героєм рідні, близькі, колеги-військові, друзі та небайдужі мешканці.

Також цього дня близько 12:30 містом на вулицях Луцькій-Данила Галицького-Устилузькій-Степана Бандери рухався кортеж із тілом загиблого Героя Вадима Іванова.

Головний сержант взводу управління ППО Вадим Іванов був призваний до війська за мобілізацією. Після початку вторгнення росії в Україну переїхав з рідного Дніпра на Волинь у село Дігтів, проте уже 2-го березня вирушив до військкомату. У 39-річного чоловіка не лишилось рідних, батько мешкає за кордоном, тож попрощалися із Вадимом Івановим у селі Дігтів, яке стало його останнім домом.

Нагадаємо, 2-го червня попрощалися із Сергієм Протасовим, який важко захворів і чиє життя обірвалося на військовому полігоні.

Інтернет-видання “БУГ” приносить щирі співчуття рідним загиблих Героїв. Вічна пам’ять захисникам!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер