<

У Володимирі на дистанційному навчанні перебуватиме від 27 листопада 3 класи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 26.11.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Станом на 26-те листопада у Володимирі-Волинському на самоізоляції перебувало 4 класи: з них 3 у ЗОШ №2 та один в НВК «ЗОШ №3-ліцей». Учні наразі навчаються дистанційно. Від 27 листопада один з класів повертається до звичного формату навчання.

Про це БУГу повідомив начальник міського управління освіти, молоді та спорту В’ячеслав Петрук.

“Зараз на самоізоляції у ЗОШ №2 перебуває три середні класи. Проте, вже завтра, 27-го листопада, один з них повертається на навчання в школу. А ще два поки що навчатимуться дистанційно. Також на самоізоляції зараз – один старший клас у НВК «ЗОШ №3-ліцей»”, – сказав Петрук.

Загалом на самоізоляції в місті перебуватиме 3 класи.

За словами В’ячеслава Петрука, ці класи перевели на дистанційне навчання через поодинокі випадки коронавірусу в школярів. Адже, згідно вимог, якщо захворів один учень, то увесь клас повинен піти на самоізоляцію.

Серед дитсадків не працює ДНЗ №2 через введений там карантин у зв’язку з поширенням СOVID-19. Але й він відновлює роботу з 1-го грудня.

Нагадаємо, 15-го листопада стало відомо, що на дистанційне навчання перевели один клас НВК «ЗОШ №3-ліцей» у Володимирі. А вже через два дні на самоізоляцію відправили ще два шкільні класи: по одному у ЗОШ №2 та НВК «ЗОШ №3-ліцей».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа