<

У Володимир-Волинській, Литовезькій та Поромівській громадах викрили рибалок-порушників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:24 | 23.02.2021 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

З 15-го по 22-ге лютого рибпатруль у Волинській області виявилв 34 порушення, оформив два акти виявлення та вилучення безгосподарського майна. Зокрема виявили рибалок-порушників у Володимир-Волинській, Литовезькій та Поромівській громадах.

«За даний період на порушників накладено 1 632 грн штрафів. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили у порушників одне сітне знаряддя лову та ще 20 од. – за актами безхазяйного майна», – повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

З 16-го по 18-го лютого проведено рейди на водоймах Камінь-Каширського та Володимир-Волинського районів.

17-го та 18-го лютого на водоймах Володимир-Волинського району виявлено 5 порушень Правил рибальства. На річці Західний Буг, поблизу села Литовеж викрили трьох порушників, ще двох на водних об’єктах Поромівської територіальної громади. На осіб оформили протоколи про адмінправопорушення та наклали відповідні штрафні санкції.

17-го лютого завдяки повідомленням на «гарячу лінію» рибпатруля викрито ряд порушень спільно з працівником екологічної інспекції. На річках Стохід та Коростинка, поблизу села Великий Курінь Любешівської громади Камінь-Каширського району виявлено та вилучено 10 сіток. Складено відповідний акт. Крім цього викрили двох громадян, які порушували Правила рибальства. На осіб складено адмінпротоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

19-го лютого на озері Тисоболь, поблизу села Броди Ратнівської ТГ місцевий житель здійснював вилов водних біоресурсів сіткою. Порушник не встиг завдати шкоди рибним запасам. На нього оформили адмінпротоколи за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються до передачі в суд для притягнення порушника до відповідальності та відшкодування завданої шкоди. Заборонене знаряддя вилучили.

Того ж дня на Ковельському водосховищі виявили двох місцевих жителів, які рибалили на зимувальній ямі. На осіб оформлено протоколи про адмінправопорушення та накладено відповідні штрафні санкції.

20-го лютого викрили порушника на озері Прибич, поблизу села Смоляри-Світязькі Шацької громади. На особу оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Наступного дня завдяки зверненню на «гарячу лінію» викрили порушника, який пересувався автотранспортним засобом по кризі озера Люцимер у період льодоставу. В межах своєї компетенції дане повідомлення передано працівникам Нацполіції, які склали на порушника протокол.

Волинський рибоохоронний патруль просить у разі виявлення порушення, повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

Довідкова інформація. Згідно п. 3.14 Правил рибальства забороняється пересування автотранспортних засобів, крім тих, що належать природоохоронним та правоохоронним органам, по кризі рибогосподарських водойм у період льодоставу (за винятком спеціально обладнаних льодових трас).




коментарів: 2
  1. Половина протоколів, написали за “карася” , або “плотву” на гачку жерлиці. Що дармоїди то дармоїди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок