<

У річці поблизу Володимира-Волинського дістали пакети з рештками тварин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 23.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У річці Лузі біля Володимира-Волинського відпочивальники виявили два чорні пакети. Після приїзду на місце поліції, було встановлено, що в середині знаходилися рештки тварин, які вже розпочали розкладатися.

Знахідку виявила жителька міста Юлія Нехай в неділю, 22-го липня, після обідньої пори. Жінка розповіла, що приїхали з сім’єю покупатися в річці, коли помітили два пакети. Самі боялися їх чіпати, тому викликали правоохоронців. Коли пакети почали діставати, то вони розірвалися і більша частина вмісту висипалася прямо у воду. З того, що залишилося, було зрозуміло, що це рештки тварини.

Пані Юля почала бити на сполох, адже знахідку знайшли у межах вулиці Зимнівської, що у Володимирі-Волинському. Далі вниз за течією знаходиться кілька популярних пляжів, де полюблять відпочивати містяни.

Наразі невідомо як пакети опинилися у річці та хто їх викинув. Також після виявлення решток, поліцейські зателефонували в санепідем службу, однак останні проігнорували повідомлення.




один коментар
  1. Ну і як можна назвати цих людей ,які викинули цю заразу у воду ,де купаються не тільки дорослі ,а й діти ?Правохоронцям треба знайтьи цих бидляків і наказати таким штрафом ,щоб іншим дебілам засторога була ,а самепідемслужба -це корумпована організація ,якій пофіг такий випадок ,от якби там грошиками пахло ,то ці “спеціалісти” бігом би бігли .Совок блін ,в повній красі ,вони ,ще в Союзі морально живуть ,де всі організаціі ,які вони відвідували ,накладали ім повні сумки ,або давали конверти .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа