<

У день народження Володимира-Волинського презентували проект «Місто-пазл»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 27.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

27-го липня у культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулася презентація проекту “Місто-пазл”.

Реалізували проект Анастасія Азанова та Олена Омелюх, засновниці “Creative studio”.

Це є стилізована мальована мапа Вололимира-Волинського, на яку нанесено пам’ятки, пам’ятники та ключові міські об’єкти. Втілити цю ідею у життя вдалося завдяки міському управлінню освіти (де перемогла ідея у конкурсі проектів від ГО “Креатив студіо”), народному депутату Ігорю Гузю, ТзОВ “Гербор-Холдинг” та Володимир-Волинському хлібозаводу. Графічний художник – Кошляцька Олена.

Які об’єкти зображувати, а які ні, про кольорову гаму та стиль мапи ми запитували у містян – протягом грудня була відкрита гугл-форма для збору побажань.

“Для мене – це викохана ідея і, сподіваюсь, містяни також полюблять цей пазл. Це не художня картина, не топографічна мапа. Це все місто на форматі А2. Таке, що хочеться у ньому жити, бо чисте, кольорове та добре знайоме. Вірю, що діти і молодь, збираючи його, дійсно добре познайомляться з нашим Володимиром і орієнтирами на місцевості для них стануть не кафе-ресторани, а пам’ятки та міські об’єкти. Графічна художниця Олена Кошляцька також додатково створила список усіх зображених об’єктів, який ми друкуємо вже власним коштом та вкладаємо у кожну коробку”, – зазначила Анастасія Азанова.

Наразі виготовлено 42 пазли формату А2 на 600 елементів ( це, як виявилось, дороге задоволення). По екземпляру пазлів отримає кожна команда у змаганні на швидкісне його збирання, а решту примірників ми передамо міській раді, щоб цією унікальною сувенірною продукцією могли відзначати містян за здобутки для міста.

Призначення “Місто-пазла” – вивчення розташування пам’яток історії для орієнтування в місті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок