<

У ЦНАПі Володимира друкуватимуть водійські посвідчення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 9.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
556
/ Коментарі відсутні

Міська рада Володимира прийняла на баланс спеціальний принтер від Поліграфічного комбінату «Україна» з виготовлення цінних паперів. За його допомогою у місцевому Центрі надання адміністративних послуг зможуть згодом друкувати водійські посвідчення.

Відповідне рішення прийняли депутати на позачерговій сесії 9-го листопада. Його підтримали 25 обранців.

Відтак, з метою забезпечення доступності адміністративних послуг для мешканців Володимирської громади, міська рада надала згоду на безоплатне прийняття з державної власності зі сфери управління Міністерства економіки України з балансу державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів» у комунальну власність Володимирської міської територіальної громади принтер для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування, вартістю 123 750,00 грн. із зобов’язанням використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати у приватну власність.

ЦНАП використовуватиме його для надання адміністративних послуг з реєстрації транспортних засобів та видачі національних посвідчень водія.

Як розповіла БУГу заступниця начальника управління ЦНАПу Юлія Крижановська, водійські посвідчення та реєстрацію транспортних засобів центр здійснюватиме не відразу, ще необхідно оформити необхідні документи, а персонал центру адмінпослуг має пройти спеціальні навчання. Тож дана послуга буде доступна через деякий час.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця