<

«Це фейки. Жодної кандидатури не розглядав» – Петро Саганюк про чутки щодо нового секретаря ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:08 | 3.09.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 4

3-го вересня під час брифінгу міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк повідомив, що поки що мова про нову кандидатуру секретаря міської ради і заступника міського голови не ведеться.

Нагадаємо, що секретаря міської ради і заступника міського голови Олега Свідерського відсторонили від роботи. 12-го липня, посадовця було затримано у службовому автомобілі під час отримання 10 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Як зазначив мер, інформація про те, що на посаду секретаря розглядається дві кандидатури – це фейк.

“Це фейки і домисли. По-перше, я жодної кандидатури не розглядав. Якщо розглядати по посаді секретаря міської ради, то треба вирішити з Олегом Миколайовичем – людина винувата, якщо є рішення суду. А немає рішення суду – немає підстав. А якщо буде рішення суду, то будемо приймати рішення. Я свою думку буду мати, але пораджуся з керівниками фракцій і будемо бачити”, – сказав Петро Саганюк.

Також він повідомив, що обов’язки Олега Свідерського як заступника, розприділив між іншими трьома своїми заступниками.

“Я прийняв розпорядження і розподілив обов’язки його між іншими заступниками. Земельні питання веде Ярослав Анатолійович, соціальну службу – Лариса Володимирівна, а решту питань веде Ірина Степанівна”, – зазначив мер.




коментарів: 4
  1. Хай Олега вернуть. Підставили людину невинну і радуються. Ми хочемо назад Олега. !!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок