<

Три випадки за добу: у Володимирі-Волинському та районі крадуть телефонні кабелі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:49 | 24.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 3

23-го жовтня до Володимир-Волинського відділу поліції надійшло три заяви про крадіжки телефонного кабелю та мідного дроту на території міста та району.

Так у ніч на 23-тє жовтня злодії викрали 550 метрів кабелю «Укртелекому» на вулиці Набережній у селі Заріччя. Сума збитків встановлюється.

Того ж 23-го жовтня у селі Сусваль зі складу на фермі викрали 70 метрів мідного кабелю. Злодії вдерлися у приміщення, пошкодивши двері. Сума завданих збитків становить 15 тисяч гривень.

А о 16-ій годині 23-го жовтня в поліцію надійшло повідомлення про крадіжку телефонного кабеля на вулиці Стефаника. Кабель належав «Укртелекому». Сума збитків встановлюється




коментарів: 3
  1. Спочатку треба ці кабелі понатягувати ,а то висять чуть не до землі ,а тоді говорити ,що іх якісь”Юрки з камом”зрізують ,не думаю ,що злодіі лазять на стовпи .

  2. Проста та банальна схема.
    Спочатку споживачі будуть сумувати,потім в УкрТелекома з’явиться новий провайдер який натягне нові кабелі зі скловолокна,скажуть що цих кабелів ніхто красти”не буде,бо міді немає.Зі споживачем заключать новий договір і настане злагода та мир)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця