<

Тарифи на централізоване водопостачання у Володимирі-Волинському зростуть з 2020-го року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 21.12.2019 / Володимир / , /
Перегляди
98
/ коментарі 3

21-го грудня члени виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради проголосували за підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Як зазначили, нові тарифи відповідно до порядку погоджені у Волинському відділенні антимонопольного комітету.

Міський голова Петро Саганюк відзначив, що підняття тарифів – це вимушений крок, оскільки управління водопровідно-каналізаційного господарства працює у збиток.

“Безперечно, з себе вини не знімаю. Нам треба було зробити хірургічне втручання давно. Це стратегічне підприємство. Не будемо платити – не будемо мати води”, – сказав Саганюк.

Виконком вирішив встановити управлінню водопровідно-каналізаційного господарства тарифи на послуги з:

  • централізованого водопостачання – 12,90 грн. за 1м³  (з ПДВ):
  • централізованого водовідведення – 17,94 грн. за 1м³  (з ПДВ);

“На сьогодні діючі тарифи збиткові. Збитки по основній діяльності станом на 1-ше жовтня склали 1,6 мільйона гривень. Діючі тарифи не дозволяють дотримуватись вимог Галузевої угоди та інших законодавчих актів у сфері оплати праці, вчасно розраховуватись з бюджетом по податкових платежах, за спожиту електроенергію та одночасно забезпечувати місто якісними та у повному обсязі послугами з централізованого водопостачання та водовідведення”, – ідеться на сайті УВКГ.




коментарів: 3
  1. Хто в Володимирі наживається на вивезенні рідких побітових відходів ?Чомку не можливо скласти договір з Полігоном на викачку ям і платити по білому ,бо коли не звернешся до диспетчера Полігону ,вони завжди дають номера приватників ,мотивуючи тим ,що машини зайняті ,маючи напевно з цього долю .Може вже порва навести лад в цій сфері .

    • це й є лад.. капіталістичний лад ! тягнути все шо можеш, залізти повище й срати на нижніх ! доляр понад усе !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа