<

Свято котів відбулось у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:59 | 28.03.2016 / Володимир /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

27-го березня біля культурно-мистецького центру вперше у місті відбулося свято котів під назвою “Весняний  муркотун”.

В програмі свята були і виставка котів, і конкурси, квести, вікторини. Також майстри “Рукотвори Володимира” продавали свої вироби, які підготували спеціально до свята.

У конкурсі “Весняний муркотун” взяли участь 9 учасників. На виставці було представлено такі породи котів, як сфінкс, британські короткошерсті, сіамські, тайські і не породисті домашні улюбленці. Журі визначали переможців у таких номінаціях: “Стильний кіт”(оригінальне вбрання тварини) та “Природній шарм”(природній окрас хутра). А “Весняного муркотуна” визначали уже гості свята.

Переможці номінацій отримали цінні подарунки від спонсорів: сертифікат на 50 гривень у зоомагазині, чашки, статуетки та мило у вигляді котів, корм та іграшки для домашніх тварин.

Також участь у святі взяли і місцеві волонтери. Мстислав Бражніков та громадська організація “Дай лапу!” нагородили медалями юних волонтерів Сергія та Антона Чорних, Олену Каляпух та інших активістів, які на протязі літа допомагали знаходити дім для вуличних тварин.

Взяли участь у святі і діти художньої школи, які презентували свої роботи. На заході кожен бажаючий міг ознайомитись із виставкою “Літературних котів”, яку представила дитяча бібліотека.

Ініціаторами та організаторами свята є адміністрація культурно-мистецького центру та товариство захисту тварин “Дай лапу!”

hlq4cA04riI
yjx2UQ8_qoU
jKMDLFhf0jI
_gYC0c_2BbU
-KFo61vMdPg
NwYx_2CVqLc
V93Yr0YNp-A
-XYGW3ek4Cw
ZXypPrh5kpM
Y9NPwhDrbZI
5BEj4Uxcatg




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа