<

Святковий ярмарок у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 16.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
7
/ 1 коментар

16-го квітня на площі Героїв Володимира-Волинського відбувся черговий ярмарок «Весняні передсвятки». Міський виконавчий комітет організував дане дійство, щоб люди могли придбати продукти ті інші необхідні товари напередодні Великодніх свят.

bxh-NHTLMTs

Кількість підприємців та виробників, які приймали участь у ярмарку, була величезною. На площі не було вільного місця. Продавали все: саджанці, сільськогосподарську продукцію, предмети рукоділля, пасхальні атрибути тощо.

D1hWhrEP8Iw

На жаль, багато людей говорили, що ціни не нижчі, ніж у звичайний день, хоча асортимент влаштовував майже всіх. Проте натовп охочих щось придбати був величезний, а значить і ярмарок вдався.

oudvmh71-SQ
PvuGea4xrZ8
SVkLE7UYG8c




один коментар
  1. Як можна додуматись перед самим обеліском розставляти столики,вишиванки,писати писанки? Тупо виглядає. Добре що хоч свинину на сходах під ним не рубали і медовухою не торгували. Не можу ніяк втямити для чого обеліск в центрі міста .Вінмав би бути в окремому , тихенькому місці, де можна було б поклонитись героям, мовчки їх скорботно помянути.Ще й Ззаду виглядає скорботна стела з десятками вінків. Таке враження що у Володимирських правителів мізки зовсім не “варять”. Може ми й звикші, а для приїжджих це дуже кидається в очі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця