<

Священника з Володимира-Волинського, який привітав Путіна з Днем ангела, внесли в базу даних сайту «Миротворець»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 6.08.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
29
/ коментарів 7

Священника УПЦ з Володимира-Волинського Олексія Шарана внесли в базу даних неурядової організації «Миротворець», що збирає інформацію про осіб, які вчинили злочин проти національної безпеки України та миру.

Як зазначають на сайті Миротворець, Шаран Олексій Олексійович – сприяє російським окупантам та брав участь в пропагандистських заходах Росії (країни-агресора).

Нагадаємо, днями стало відомо, що цей священослужитель у фейсбуці привітав Путіна з Днем ангела.

Після цього, у селі Галинівка Володимир-Волинського району селяни повісили новий власний замок на храм преподобного Сергія Радонежського , де й проводив службу Олексій Шаран.

Центр «Миротворець» просить правоохоронні органи розглянути дану публікацію на його сайті, як заяву про здійснення даним громадянином усвідомлених дій проти національної безпеки України, миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

Довідково:

Центр «Миротворець» — неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. Центр проводить контррозвідувальні операції, які викликають активну протидію російських спецслужб, що розгорнули полювання на його співробітників.




коментарів: 7
  1. Він погрожував людям в с. Галинівка хто буде проти московського патріархату буде осообисто читати молитви їм на смерть (з слів жителів села) . Їздив в росію після 2014р. Неодноразово притягувався До відповідальності за контрабанду товарів. Для своєї не великої купки прихожан він божок, можливо вони дотримуються такої самої позиції як і він.

  2. Кожен піп кацапської секти -це ФСБешний приплічник і прихильгик Рускага мира ,так повелося ,ще з часів Радянського Союзу .

  3. “Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться” (Євангеліє від Матфея, глава 5, вірш 9).

  4. Взагалі то сайт миротворець забороненний і засудженний в світі як сайт який без згоди людей видає персональні дані.Якщо Шаран винен в чомусь то має зайнятись сбу.І ще питання до Лесика-Підаресика:а ти чого лазиш по сторінках путіна,щось сам пишеш?

  5. Що Порошенку можна, то попу зась! Про “Миротворець” – це протизаконний сайт, публікує дані на свій розсуд і тримається лише через свого прародітеля – Гебащенка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця