<

“Стрілецький день” для керівників загонів територіальної оборони провели на полігоні Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:11 | 24.11.2016 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарів 5

24-го листопада на Володимир-Волинському військовому полігоні провели “Стрілецький день” із командирами загонів територіальної оборони районів Волинської області, їх заступниками. Також за рішенням голови Ради оборони, голови ОДА Володимира Гунчика було прийнято рішення залучити до навчання голів районних рад.

Для навчання у військовій справності зобов’язались прибути керівники всіх районів Волинської області. Для керівників визначили вправи: кидання імітаційної гранати, кидання бойової гранати, збір та розбір автомата, стрільба з автоматичної зброї АК-74, стрільба з пістолету ПМ, стрільба з кулемета та з ручного гранатомета.

Додамо, що для загонів територіальної оборони такі навчання триватимуть тиждень та включають в себе як практичну частину, так і теоретичну.

Під час навчаннь зустріли губернатора Волинської області Володимира Гунчика, міського голову Володимира-Волинського Петра Саганюка, а також голову Володимир-Волинської РДА Наталію Василець, секретаря міської ради Володимира-Волинського Олега Свідерського.

Деталі в сюжеті:

img_2335
img_2336
img_2337
img_2342
img_2343
img_2351
img_2355




коментарів: 5
  1. Я не розумію.Для чого проводити заняття для цієї еліти, це лишня витрата коштів.Вони якщо не дай Бог ворог піде з Чернігівщини,білорусі нам у фланг в першу чергу тікати самі будуть та рятувати свої статки.
    Я до чого це говорю.Краще визначити статус людей які будуть задіяні у загонах територіальної оборони.Дати їм якісь кошти та спорядження.Та регулярно час від часу працювати з ними.Вивчати топографію та їн.Будувати укріп райони та схрони на всяк випадок.
    Зараз у нашій області повірте така ситуація.Якщо вдарять з флагу то буде паніка. хаос,мародерство,убивства своїх своїми.Люди не знають що робити під час військового стану.А наріки та інші нелюди будуть ножа в спину втикати.Не з тими ви навчання проводите.

    • Повністю згоден, влада не розуміє серйозності справи , військомати працюють в “совітському” режимі, свідотством того є занесення загиблого в списки дезертирів,з сторони влади відсутне патріотичне виховання , працюють на власний популізм.

      • Ваша правда, шановний пан! Все в “совітському” режимі.Що тут ще, можна сказати?

  2. Класна фотосесія!Ми тепер можемо спокійно спати!Керівники загонів територіальної оборони справжні РЕМБО,а краще практичні заняття –по машинам і на передок,Е-декларації в кишені для сугріву, а краще на амуніцію,там є можливість переоцінити життєві цінності.Навіщо така реклама,негативу в народу і так більше ніж!Такі справи роблять тихо,конкретно,без піару.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер