<

Станом на 6-те жовтня повідомили про 30 нових випадків коронавірусу у Володимирі та районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 6.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Станом на 6-те жовтня стало відомо про 33 позитивні результати ПЛР-тестувань на СOVID-19, зразки яких брали ще 2, 3 та 4 жовтня. За весь період одужало 572 особи.

Про це БУГу повідомили у міськвиконкомі.

Зазначається, що з із 33 нових виявлених випадків коронавірусної хвороби, 19 інфікованих осіб із Володимира, 10 – із Володимир-Волинського району, 4 – із Турійського.

Як повідомила директор КП “Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги” Катерина Чубок, станом на 15:00 отримано ще один позитивний результат ПЛР-тесту мешканця району, – інформує сайт міськради.

“Відповідно, разом з результатами жителів Турійщини маємо 34 нових випадків COVID-19. Але оскільки результати мешканців Турійського району не увійдуть в статистику Володимира-Волинського, то загальна кількість захворілих на сьогодні становить 30 осіб”, – йдеться у повідомленні.

Під час оперативної наради міського голови Катерина Чубок поінформувала, що станом на 6-те жовтня одужали 572 осіб.

Нагадаємо, станом на 5-те жовтня у Володимирі та районі виявили 43 нових випадків COVID-19: помер літній чоловік. На стаціонарному лікуванні в КП «Володимир-Волинське ТМО» перебувало 55 хворих з пневмонією, з них 32 – хворі на COVID-19.

До слова, загалом за весь період спостережень, як інформує пресслужба облдержадміністрації у Володимир-Волинському районі зафіксовано 709 випадків коронавірусу, в т. ч. 8 випадків – летальні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер