<

Стало відомо, звідки родом солдати 14-ї ОМБР, розстріляні своїм співслуживцем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:56 | 18.11.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 2

14-го листопада цього року у ЗМІ з’явилася інформація про те, що солдат 14-ї ОМБР, повернувшись із бою, розстріляв трьох своїх співслуживців, одного – поранив у живіт, а після цього застрелився сам. Сьогодні стало відомо, звідки родом хлопці, які загинули.

Стало відомо, що загиблі – військові з 14-ї ОМБР. Родом солдати із Вінницької, Волинської та Рівненської областей. Генштаб ЗСУ наразі відмовляється коментувати обставини, при яких загинули солдати. Кажуть, ведеться слідство.

Коли тіла військовослужбовців будуть передані на рідну землю – також не відомо. Прізвища загиблих не повідомлять громадськості до закінчення розгляду усіх обставин трагедії.




коментарів: 2
  1. все трапляється тому що наш уряд кинув на призволяще військових які на передовій, а також тисячі сімей тих хто загинув на сході і тих десятки тисяч калік котрі потребують затратного лікування, адже психіка людей які перебувають в екстремальних умовах не залізна. От і потрібно наш уряд разом з верховною радою відправити на передову, без зброї на пару місяців тоді можливо до них що небудь дійде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа