<

“Сніданок з 1+1” побував у парку Володимира-Волинського та дізнався унікальний рецепт биточків у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 11.03.2016 / Володимир /
Перегляди
329
/ коментарів 12

Ведучий “Сніданок з 1+1” побував у Слов’янському парку Володимира-Волинського, а після цього відправився у Нововолинськ за рецептом унікальних биточків.

“Володимир-Волинський – одно з найстарших міст України, колишня столиця Галицько-Волинського князівства, а у Нововолинськ “Мій путівник” відправився по унікальний місцевий рецепт!” – йдеться у підписі до сюжету.




коментарів: 12
  1. Це не біточки по Нововолинськи.Це якась фігня.Але напевно також смачна.Де тебе вчили це готувати?

  2. Ресторан ” Європейський “.
    Але дійсно не зовсім ті биточки, що ми називаємо по нововолинськи
    Оригінальний рецепт зберігся у місцевому генделику ” Кулінарія”. І вже всі ресторанчики дещо змінили процес приготування

  3. Я працювала в ресторані “Кооператор”і биточки по-нововолинські були головними. Цей хлопчик мав би совість і показав як насправді є. Правда, що в ресторані було вже все напів приготовлене, але в оригіналі все йде сире.1 шар м’ясо відбивна, 2 гриби з цибулею, 3 картопля нарізана тонкими слайсами 4 майонез 50/50 з сметаною -це і соус і зверху сир.Все духовку і чекаємо на смаку.

  4. Я не знав, що стейк з грибами і картоплею такий “оригінальний” аж до Киева слухи дойшли…бгг

  5. Оце вся памятка про В.Волинський : згадалось тільки греко-католицікі храми ? а ПРАВОСЛАВНОГО Там нічого не-має ? чи ви вже в еВРОПІ католицько- лютеранській а ще й в турції мусульманській : ОДНИМ СЛОВОМ продажні ЯНИЧАРИ ! ҐАНДОНАМ СЛАВА !

  6. Про Володимир ничого не россказалиЗгадали один храм,то капець.Важливіщі мабуть були биточки

  7. І це все, що сказали про наше чудове місто. В нас багато місць про які можна розказати і показати. І навіть ресторанчики кращі. І я думаю, що там готують смачно. Обов’язково завітайте до нас!

  8. Волинсько-Галицьке князівстство ніколи завойовник неперебирав назву завоьовоного а Князь з Володимира галичанином не був.

  9. Це точно не биточки по-Нововолинськи. Перероблений рецепт. В оригіналі нагато смачніше виглядає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця