<

Скриньки добра вже встановили у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 7.09.2017 / Володимир /
Перегляди
15
/ 1 коментар

Контейнери для збору вживаного одягу в рамках проекту “Скриньки добра” вже встановлені за адресою вул. Ковельська, 10. Один із них призначений для збору одягу, інший – для взуття. Допомогу можна буде зносити до скриньок добра приблизно з 12-го вересня.

“На скриньках буде розміщена детальна інструкція з користування, а також логотипи спонсорів і інформація про партнерів проекту. Працівники територіального центру і соціальних служб щотижня будуть виймати допомогу і сортувати. Одяг буде надаватися людям, які опинилися в тяжких життєвих умовах. Також розглядається можливість, за потребою, передавати речі у зону АТО. Згодом планується організувати безкоштовні ярмарки, де цей одяг можна буде взяти будь-кому, хто його потребує“, – розповіла Любов Саць, автор проекту.

Скриньки захищені від опадів. Кожна із них буде закрита на замок, ключі він якого знаходитимуться у працівників соціальних служб.

Нагадаємо, що проект “Скриньки добра” переміг у третьому етапі конкурсу міні-грантів “Крок назустріч” від Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” та програми “Активні громадяни” Британської ради в Україні.

Проект проваджує ГО “Центр ділових ініціатив – Володимир” у партнерстві із виконавчим комітетом Володимир-Волинської міської ради, управлінням соціального захисту населення, центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Володимира-Волинського, міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і ТзОВ “Агенство телевізійного мовлення “Володимир”.




один коментар
  1. а слабо заступніці міського голови з економіки створювати робочі місця, а не скриньки для злидарів? робіть для людей роботу, а не подачки. сором. 21 століття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок