<

[ОНОВЛЕНО] Скандал на Володимир-Волинському теплокомуненерго – головного інженера в кайданках поліція доправила в лікарню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:24 | 17.08.2016 / Володимир /
Перегляди
1039
/ коментарів 66

17-го серпня на комунальному підприємстві “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” трапився скандал за участю головного інженера Ярослава Жука. 

Близько 17-ї години журналісту інтернет-видання “БУГ” повідомили, що ймовірно головний інженер теплокомуненерго Ярослав Жук знаходиться в стані алкогольного сп’яніння на робочому місці.

Прибувши на підприємство журналіст застала картину коли в поліцейській машині знаходився Ярослав Жук в кайданках.

“О 16:45 я зайшла до Ярослава Івановича в кабінет, там проходила нарада і з того як він говорив, а також із характерного запаху спитала у нього чи вживав він алкоголь. Він відповів, що так. Після цього я запропонувала пройти тест на алкоголь в лікарні та скласти відповідний акт. Спочатку Ярослав Іванович погодився, але коли приїхала поліція, то почав чинити супротив правоохоронцям.” – розповіла Анна Рубанова, директорка підприємства.

Після прибуття преси, Ярослав Жук акцентував, що поліція “увірвалась в кабінет, коли проводив нараду”, а пізніше після 17:15 говорив, що робочий час завершився і він вправі робити, що забажає. Також просив звернути увагу на той факт, що на нього оділи кайданки, як на злочинця.

Поліцейські викликали підмогу і посадили головного інженера до другого автомобіля та повезли до нарколога у Володимир-Волинське ТМО. Правильно пройти тест Ярослав Жук зміг з третього разу і результат дорівнював нулю проміле.

Депутат міськради Жук після такого результату запитав “а що тепер будете робити?”. На що поліцейські відповіли, що доправлять у відділок поліції та складуть адміністративний протокол за супротив правоохоронцям.

На останок Ярослав Жук додав, пряма цитата: “Це помста директорки за викриття…”.




коментарів: 66
  1. нє, то капец, опалювальний сезон він зриває, на роботі напивається – його гнати треба в три шиї, чого вони з ним граються?????

  2. ….ймовірно головний інженер теплокомуненерго Ярослав Жук знаходиться в стані алкогольного сп’янніня…
    завтра звоню в поліцію і повідомляю, що в тещі ЙМОВІРНО викрали мільйон доларів. Результат – теща в кайданках за непокору правоохоронцям.

  3. Подстилки саганюковские а какова там сразу появились шестеры мера депутаты свидерский и матвийчук, менты продажные, пусть под маяк приходят и орестовуют елиту города которые под шофе еще потом садится за руль а началька милиции который обещает в дружбе с ей слабо взять?

  4. нє то не жарти вам, люди добрі, ми всі маємо в хаті тепло, а цей мужик є друга людина в тій установі, пив-не пив, то його треба на експертизу до псіхіатора, може й не пив, може він блажений

  5. Пьотр, ти шо офігів? Як думаєш, то типова і нармальна ситуація коли не молодьож під маяком бухає а головний енженер такого пидприємства на робочомі місті??? Ти шо вже там припух?

  6. Ото вже Саганюку і його підстилкам полєгчає…Продумана робота службаками без мозгів.В маячок бидлоту елітну арештовувати і штрафувати,а не тут!!!

  7. Яму біля Лори вже 2 тижні зарити не можуть наради вони проводять. Шо слєсарюгі шо інженер бухарять а потім сніг на голову зима блеать пришла

  8. Не тріть руки від щастя! Де ж те проміле? Провальна операція папіка і його обслуги.Як неграмотно і тупо, яка команда в мера!Агонія далася взнаки!!!Жука не взяли, а мєнти показали свою повну некомпетентність.То він був чи ймовірно був пяний?…Рєбята в погонах?

  9. Нездорова атмосвера в Володимирському теплоенерго ,так можна і опалювальний сезон завалити .

  10. А що там робив “свобадівець” коба? Вже з потрохами продався папіку?ГАНЬБА!

  11. Так вам скажу, ЦИРК. Він один на цьому підприємстві має відповідну освіту, вчепилися чоловіка!!!! На себе подивіться і на кожного: скільки п*яних робітників можн5а застати до обіду у будь-якій ор5ганізації!!!! Половина з запахом!!! І тим більше, він не п*яний!!! Дурдом!!!!

  12. Дуже прикро за гадів: Свідерського, Матвійчука, Кобу, і ше зграю недоумків, які за підстилкою саганюка директоркою вирішили зробити цирк, Цирк вийшов – зганьбилися дурні….

  13. А як приємнинько нам – підстилкам!!! Ви тільки уявіть.Хоч раз понервується , а люди від нього кожний день так нервуються!

  14. Ото сволота. Та ви на Жука моліться що ще не продали це ТКЕ.Цю директрису гнати разом з шистьоркою Кобою.

  15. він той жучара добра тепловського приватизував багатенько! подивітся яка в нього квартира і в квартирі, гляньте як син живе, откуда в немошного старічка такіі прибиля?

  16. Жук сам на камеру сказав, що випив 50гр, а тестер не показав, так як дурі в нього більше ніж алкоголя. Адже в першу чергу запідозрили його по не адекватній поведінці.

  17. Справа тут, малята, не в Жуку, влада в агонії показала своє справжнє обличчя, точніше мордяку, а “правоохоронці” за тупість завтра мали б зірвати з себе погони і йти до Козичка вулиці мести.Ганьба місцевій хунті!

  18. Скільки живу у Волдимирі а стільки гів…а про Жука не чула! Наступить опалювальний сезон знову Саганюк буде винний, що невчасно вигнав цього неадекватного інженера

  19. О о він гамнюк ще той! Його син в Лондоні, втік подалі від такого таточка,що і не прилітає сюди! Цікаво за скільки і які кошти він туди в Лондоні оцеф потрапив?

  20. Сухайте всі, моя мати на тому підприємстві вже 25 років працює, а такого гавнюка як жук ніхто ніколи не терпів, знаєте шо воно там виробляло!Вже вони бачили як він пив по чорному, як вішатись хотів, було таке навіть що при всіх лобом бився! То ви думаєте, що то нормальниа людина?

  21. Жук це хвора наволоч, заради своєї зарплати ладен на все. Його там всі нетерплять і бояться. За тим покидьком дурка плаче.

  22. Чому ж такий тверезий і такий правдивий пан Жук не погодився одразу їхати до лікарні????? Чому не здав кров на аналіз???? Алкотестер це відносний показник. Є багато способів його обдурити. А так би здав кров, вона б виявилась чистою (якщо нічого не пив і нічого не вживав), от тоді б виступав і подавав до суду. А то якось дивно, алкотестер показує 0, після чого пан Жук повідомляє що в обідню перерву вживав вино…..
    І чомусь коли пан Жук ініціював перевірку робітників ТКЕ у лікарні на алкоголь, сам особисто вимагав аналіз крові та кричав, що алкотестер це не показник…..
    Двоякі стандарти панове, вам не здається…..

  23. Реально ж видно що Жук не дув у трубку ,зробив губки бантиком і не дихає. А за таку поведінку можна було б і по ж..і дати.

  24. То може й він і не був пяний, може в нього приступ псіхічний стався, а на тому фоні йому здалося що і пив і що рубанова – змія, і юрисконсульт – горинич ))) Ой чекає його Улика

  25. Як дув в трубку то дурака косив, видно ж…кров здвав би…та й взагалі були в лікарні, на руках принца несли, то вже б і до Пєха донесли,йоли пали…

  26. У місті хтось тихцем прибирає владу назад: тут на Жука поліцію накликали, там пєдуху назад савейєку віддали, там земельку чиїсь тёщы выдтяпали, там директором полыгона неука поставили. Реванш ригіандалів? А похоже. А чи чули ви що Жук створив незалежну профспілку і завжди відстоював людей які працювали? Так саме умыли працювати ы ви своъ зади грыли при теплих батареях. Але попри все, стараннями папіка втягти в організацію усіх немічних діток вірнопідданих міськради? А хто з них хоч поняття про теплотехныку маэ? Так Жук дотошний, впертий і вимогливий- до усіх. Як будь-який інженер має файну ЗП і не допускає навіть в паперах дурниць, коли давлять ставити підпис під відвертою брехнею. Але от чому питаєте про доходи реального інженера, і не питаєте, як то бідний дірєктор пєдухи на джипик і ремонтики файні поназбирував? Адью, братія проплачених.

  27. Смішно з багатьох коментарів,мер у всьому винен,так само як Лукашенко в Білорусії,бо в нього порядок!! ох ці диктатори,ТАК І МАЄ БУТИ!!! і мер в нас молодець,всім заздрісникам на зло.

    • Цікаво,чому ВСІ директори ВСІХ комунальних підприємств працюють з контрактом на рік?!

  28. дорогеньки не вже ви не розумієте що папік хоче зісти Жука за те що він разом з робітниками а не з канторою не хочуть віддати теплокомуненерго у приватні руки, включіть розум що при каденції папіка скільки підприємств в Володимирі зупинили своє існовання при переході у приватні руки. Скільки людей залишились без роботи і ризикують на кордоні з Польшою. Але залишилось теплокомуненерго де можна ще заробити грошенят і залишити сотню людей без роботи.

  29. Вся проблема в трех котельных которые жук не дает приватизировать людям вирковского.

    • декілька тижнів назад на підприємстві в робочий час конторські широко відмічали день народження директора Рубанової і одночасно призначення її на посаду , було море спиртного і не вина , а міцних напоїв ,то чого тоді не прибула поліція з наручниками , бо вібулося порушення чиннного законодавства – розпиття спиртних напоїв на робочих місцях і в робочий час , хто скаже …

    • Ой леле, людоньки, а пригадайте-но трішки минулого: я добре пам’ятаю той час, коли нинішній мер Києва Кличко організував політичну силу “ПОРА”, то як ви думаєте, хто перший у древньому Володимирі взявся до політики під прапорами “ПОРи” – то я вам повідаю, саме пан ЖУК. Пізніше Кличко перейменував “ПОРу” на Блок Кличка, і перед черговими виборами приїздив у Володимир, займаючись ораторським мистецтвом у парку “Слов’янський”, а після цього в Імпрезі обідав. То як ви думаєте, хто з ним за столом сидів, – я вам повідаю, саме пан ЖУК. Партійні білети і досі в шуфлядці в новенькій квартирі ЖУКА зберігаються, а з ними і відносини з нинішнім мером столиці.
      А тепер саме цікаве: так звані родичі вірковського (якщо це правда що родичі), які орендують котельню біля санстанції, працюють на структуру, що носить назву “ГАЛНАФТОГАЗ” (по народному – АЗС ОККО). А власником отої галнафтогази є ніхто інший, а саме пан мер столиці.
      То як ви думаєте, чому у Володимирі котельні меру столиці передаються, а ЖУК “так показово імітує спротив” і гуторить: не законно одну чи дві котельні віддавати, законно віддати усе володимиртепло!
      Друзі мої, невірте шизофренікам, невірте політикам, невірте гуцулам. Бо Галнафтогаз теж у Львові знаходиться, Самопоміч теж у Львові, ЖУК народився і лікувався в психіатричній теж у Львові, – потихеньку нас захоплюють. А показова турбота ЖУКА за підприємство, насправді ніщо інше, як прихована інтервенція одного пана із столиці через одного дурня з древнього міста на одне підприємство, що взимку зігріває. Жук запроданець і засранець, забухав і заговорився, запалився і знову захворів, запевняю.

      • кожен відповідає за своє. Але судячи з написаного -а шо я?! Он подтивіться мер(пер.сер) так отож. То значить янє вінават.

      • ну й нагородилило горнетко кави стільки , що й самому навіть смішно стало , ось ходять слухи , що пан мер колись лікувався в Луцьку в дні свої бурхливої молодості від сифілісу чи від тріпака , що пав Вірковський наламав дров теж у молодості , бо дуже любив гарненьких незайманих дівчаток , що економістка Кравчук з тепла часто не буває на роботі , а лікується від Сніду , що Бобрелюк вже програв в азартні ігри все що мав , але багато знають , шо це не так , то давайте мислити тверезо і не лити бруд , якщо не знаєш , що це є абсолютна правда , а якщо так , то поважне горнятко скажіть своє призвіще та імя і тоді всі повірять , що ви казали правду

  30. Хто там пише-моліться нА Жука?!! Зробіть іконку і поставте біля ліжечка! А я б випустив туалетний папір з його фото типу Жук -ХНЛ, оце продаж би зашкалював, невспівали б випускати)))

  31. Дорогенькі Володимирці отут сьогодні усі ми жополизи раби і холопи сремо Жука, а завтра стоїмо на його місці такими ж психами алкашами а той наркоманами на шо наколядуємо те на вас і повісять. Скажіть як поважати тупу курку начальника яка труби не відрізнить від чоловічих геніталій а людину яка про це трохи професіонал здає сопливим мусорам. І яке вам діло до дітей, вибачте дебілам у Лондонах не платять, то не Совок сраний де Папи купують все. А коли ви професіонали у галузі опалення то створюйте приватні комуненерго і не баландіть. А те що у нас кристально чисті хазяї города і їх опричники за те уже ні книжок не напишешся і кіна не назнімаєшся. Викидайте з голови совок, перестаньте підлизувати і підсмоктувати ставайте вільними громадянами міста і не моліться на хазяїв не будьте псами….

    • Рубята скоро буде ШУХ_ЄР! Люди виженуть каманду папіка, поснаставляють своїх і тіки недовольні камєнтарії остануться на сайтах, яких не прибиратимуть як це зробили коли дехто обіс–сі і обіср–ся. Будем писать історію по камєнтах. І прикольно ж буде.Але хай так, Але Владімір має свої хєроїв і Героїв. Швидше б на сміттєзвалище ту бидлувату гнилу владу, що не дає людям ні жити не робити. Кордон не рятувальний круг, скоріш порочний. Він робить людей гнилими- вседозволеність позволяє купити мера, дохтора, вчителя. А роботи то нема!!! Людям тре робота. І профспілки нєпонятні (понятні дєрікам і папікам) тре гнати, а ЖУК людей захищає і не тікі на теплі а й просто тих хто мерзне і кого дурять . Світ не чув ЄКАНОМІЇ – – на дровах вигідніше? Дурдом? А хто перший пішов на дрова- доктор і пєдуха? От і думай. Гади пишуть комєнти. Хай Потім вичислим хто і за кого. І так знаєм гнид. ДЄзінфєкцію владі!

    • Все правда чиста!Думаю,декілька дописувачів тут з підприємства-робітників.Є ще і представники контори!

  32. особисто з паном Жуком не знайомий, але кажу йому браво! Як він всіх прихвостнів у дурні пошив. Я думаю він був тверезий і розіграв цю сцену,щоб показати суспільству, як у нашому місті виконуеться команда фас.

  33. Хай розкаже падлюка як він замутив дитячий майданчик, що навпроти теплокомуненерго

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа