<

«Що тут такого, я за деревом»: у Володимирі-Волинському помітили чоловіка, який самозадовольнявся поблизу дитмайданчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 28.07.2020 / Володимир /
Перегляди
9
/ коментарі 3

28-го липня біля дитячого майданчику в парку Слов’янський у Володимирі-Волинському перехожі помітили чоловіка, що ховався за деревом. За їхніми словами, він мастурбував, дивлячись в сторону дітей.

Про це написала мешканка Володимира-Волинського у одній із міських спільнот у фейсбуці.

“Парк “Слов’янський”, поряд з дитячим майданчиком ось таке чмо трясло своїм “хазяйством”, дивлячись в сторону дітей”, – йдеться в дописі.

Жінка розповіла БУГу, трапилось це серед білого дня, близько 13:33.

“Він стояв за гілочками. Коли його гнали, то він обурювався: “Що тут такого, я ж за деревом”. На дитячому майданчику гралися діти, жінки, які за ними дивились, сиділи спиною, то ж певно, не одразу побачили”, – каже містянка пані Надія.

За її словами, вона йшла із подругою та випадково побачили чоловіка:

“Ми як тільки побачили, одразу, в тому шоці, підійшли до нього і пригрозили, що викличемо поліцію. На фото видно, як він уже тікав”

У коментарях до допису користувачі зазначають: чоловіка бачили в районі школи №2:

“В районі 2-ї школи теж це “чудо” гуляє. Можливо, після цього поста у групі приймуть будь-які міри?”, – пише користувач Тьотя Мотя.

“Цей дядько часто біля дітей, що купаються, біля моста навісного тусується… Просто стоїть чи сидить там, на зробленій зі сторони Заріччя лавочці…”, – написала Vera Semenchuk-Kryvoruka.

“Якщо ексгібіціоніст виставив свої причандали перед дітьми, йому світить три роки у в’язниці за розбещення неповнолітніх. В інших випадках – це дрібне хуліганство, за яким збоченця не притягнуть до відповідальності, бо це психічне відхилення.

Є фото, 1-2 свідки і пишіть заяву в поліцію, хай хоч налякають. В дорослих шок, а для дітей може бути травма…”, – пише Ольга Жигунова.

“Моїм дітям вже 20 і 17 років, теж розказували, що в парку таке не одноразово було. Діти на них кричали, то ті бігом втікали. А коли зранку ходили в школу №2, то якийсь чоловік в вікні кожного ранку стояв і мастурбував”, – пише Альона Левковська.

Нагадаємо, 22-го липня в сусідньому Нововолинську зняли на відео збоченця, який самозадовольнявся в громадському місці.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер