<

“Шахрайська” субота та часті крадіжки: неспокійні вихідні у Володимир-Волинському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:33 | 3.07.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Понад півсотні повідомлень було прийнято черговою частиною Володимир-Волинського відділку поліції за вихідні дні. Найчастіше повідомлення стосувались шахрайських дій з банківськими картками, крадіжок та нанесення тілесних ушкоджень.

Зокрема, в суботу, 1-го липня, надійшла заява від чоловіка, 1971 року народження, який стверджував, що проти нього були вчинені шахрайські дії. Невідомі особи, зателефонувавши з номера, що належить мобільному оператору lifecell, під час розмови шахрайським методом заволоділи даними банківської картки. Таким чином, потерпілому було нанесено матеріальної шкоди у сумі 4 тисячі 800 гривень. Номер потерпілого шахраї взяли з оголошення на сайті “OLX”.

Таким самим шляхом було нанесено шкоду жительці Володимира-Волинського, 1968-го року народження. Отримавши інформацію стосовно банківського рахунку, шахраї заволоділи грошовими коштами в сумі 2 тисячі 176 гривень.

О 16 годині 59 хвилин надійшло повідомлення з вулиці Данила Галицького. Потерпілий повідомив, що з його банківської картки було викрадено кошти. Шахрайським методом було викрадено шість тисяч гривень.

Також зареєстровано два повідомлення про крадіжки. Близько 13-ої години на ринку “Підзамче” у контейнері №17 невідомою особою було викрадено шкіряну торгову сумку вартістю сто п’ятдесят гривень. Загальна сума майнової шкоди – близько двох тисяч гривень.

Житель Володимира-Волинського, 1997 року народження, заявив про крадіжку велосипеда. Залишивши біля магазину “Смак” свій транспортний засіб без нагляду, чоловік покинув місце події на нетривалий час. Повернувшись, виявив, що велосипед зник. Оцінює нанесену йому майнову шкоду у дві тисячі гривень.

У неділю, 2-го липня, надійшло повідомлення від жінки, 1982-го року народження. Під час поїздки рейсовим автобусом “Ковель – Володимир-Волинський” потерпіла заснула. В цей час з її рюкзака невідомими особами було викрадено: гаманець, у якому були суми 6 тисяч 500 гривень та 1 тисяча 500 злотих; паспорти (громадянина України та закордонний); мобільний телефон Samsung Galaxy. Ведуться слідчі дії.

З села Володимирівка надійшло повідомлення про тілесні ушкодження. Близько 22-ої години потерпілому були нанесені удари в район грудної клітки. В даному правопорушенні звинувачує свого пасинка. Від госпіталізації чоловік відмовився.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер