<

Сергій Коба склав повноваження очільника Володимир-Волинської міської партії “Свобода” та призупинив членство у партії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 14.02.2017 / Володимир /
Перегляди
32
/ коментарів 13

14-го лютого очільник Володимир-Волинської міського осередку партії “Свобода” надіслав звіт за рік керованої ним депутатської фракції у міській раді. Звіт за рік роботи, Сергій Коба підсумував заявою, що складає повноваження очільника міського осередку та тимчасово призупиняє членство в партії. Таке рішення пояснив тим, що не погоджується із наказами обласного осередку “Свободи”.

“Також хочу повідомити, що я прийняв для себе нелегке, але принципове рішення про складання повноважень керівника Володимир-Волинської міської організації політичної партії ВО “Свобода” та однойменної фракції у Володимир-Волинській міській раді, а також призупинення членства у партії за власним бажанням. Вважаю, що накази, які доводяться мені протягом останнього року вищим керівництвом області, а також методи їх донесення, шкодять нашій організації і ведуть її в неправильному напрямку. В той же час хочу подякувати всім членам організації за підтримку та роботу, яку ми разом проводили протягом восьми попередніх років,” – йдеться в заяві Сергія Коби.

Додамо, що Сергій Коба був членом партії “Свобода” 8 років. Після місцевих виборів в жовтні 2015-го року очолив постійну депутатську бюджетну комісію. Теперішня каденція є другою для депутата.

Причину такого рішення Сергій Коба пояснив так: “все йшло до цього”. Більше коментарів не надавав.

Отож, Сергій Коба працюватиме у складі депутатського корпусу Володимир-Волинської міської ради як позапартійний та позафракційний депутат, також надалі очолюватиме бюджетну комісію.




коментарів: 13
  1. Фурман прокрментувала цю заяву так:Шо ти Сергій сука грьобана то вже давно знають ! Тіко в морду мали сказати та ти сцикло навіть те з гідністю не зумів прийняти. Хай тебе Валінтін любе пожиттєво.

  2. Із Свабоди вже не перший раз виходять люди,а вони потім кричать:-” Ми перші вигнали”….

  3. Вигнали його ще 3 числа. Свобода то така партія, як колись комуністи – все записує, викладуть документи і все стане видно. Але тут і так видно. Нічого нового – нагнали запроданця.

  4. Колись був ідейний і совісний очільник свободи-Руслан. При ньому виріс рейтинг партії. Він їздив на ровері і був чесним. Тільки комерсант коба купив у вітіва право керувати місцевим осередком і своєю продажною душою довів рейтинг партії до рівня плінтуса. На мою думку комерсанти не можуть очолювати партії, бо рано чи пізно бабло перемагає.У місті коба похоронив свободу незалежно від того хто її тепер очолить.

    • ну а шанс у свободи є , але потрібно замінити всіх місцевих депутатів -свободівців , земельки вже набралися , може вистарчить.

      • славіку, шанс в усіх є, дивись і тебе підлікують, однак не вилікують.

    • Давно пора – подивіться як він злигався з владою , Фурман права на всі 100 , тепер пора гнати мельничиху- депутатку ,два чоботи пара.

      • ну а вже коли Тимошенко розбереться своїми однопартійцями -депутатами- бютівцями у міській раді , які теж разом з Кобою і папою дерибанять бюджетні гроші .

        • а славік пише протоколи таких дерибанів – та чи безкоштовно, мо то тактика, стратегія в славця оригінальна: най гадають шо я сру, та я добро пам’ятаю – і хату біля тепломереж, де колись дітки гралися бо буй майданчик і посаду теплу з товстою зарплатою. хоч з клоуна і сміються але за те йому і платять, так славіку?

  5. Та точно сам вкурвився і пішов Коба, а в області після його заяви в змі могли швидко замутити рішення про виключення. Сволота то найгірша секта. Але за стілтьки років вони його нормально на бабло розвели

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер