<

Секретарю Володимир-Волинської міськради просять дати догану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:34 | 22.12.2018 / Володимир /
Перегляди
5
/ коментарів 6

Голова депутатської комісії законності Володимир-Волинської міської ради Олег Тимосевич звернувся до міського голови Петра Саганюка з заявою про необхідність дати догану секретарю Свідерському.

Тимосевич на сесії 21-го грудня повідомив, що до засідання не отримав проект рішення про міський бюджет для візування (голови депутатських комісій ставлять візу, підпис про те, що проект пройшов розгляд на комісії і був рекомендований до голосування – ред).

За словами депутата, це є грубе порушення і необхідно дати догану Олегу Свідерському, адже візування проектів рішень є посадовим обов’язком.

Секретар міської ради відповів, що спершу голова комісії має винести це питання на розгляд своєї комісії і лише після цього публічно виступати з такою заявою.

“Мені приємно, що ви (до Тимосевича – ред.) просите за догану, але спершу розгляньте це питання на комісії”, – сказав Свідерський.




коментарів: 6
  1. а цікаво , як міг міськмй голова допустити , що були не освоєні кошти по програмі ” Доступні ліки” , хворі жителі міста не отримали безкоштовно ліків майже на 600 тис. грн , ці кошти профукали керівники лікарні , один з яких навіть мабуть скоро отримає чин ” Генеральний директор” реформованої в місті медичної установи . І ці гроші пішли назад до обласного центру… Тай більшість депутатів проголосували за це …

    • Що заважало кожному жителю з гіпертонією, цукровим діабетом чи астмою прийти на прийом до свого лікаря, виписати ліки з переліку і отоварити рецепт в аптеці? А не йти самому напряму в аптеку і купувати ті ж лікі, але за повну вартість. Банальна лінь пересічної людини звернутись в поліклініку і відсидіти чергу. Чи пропонуєте лікарю самому по квартирах ліки до тумбочки розносити?

      • Препарати виписуються лише на місяць.В грудні ж аптеки вже не відпускали медикаменти по даній програмі.Саме тому люди пролетіли,як фанера…Доречі,якщр людина користується цією програмою,то має серйозне хронічне захворювання,яке на завжди дозволяє”відсидіти чергу”.

  2. до Волинянки . В бюджеті міста було закладено майже 3 мільйона грн по Програмі “Доступні ліки”
    Що заважало керівникам медичної установи розробити план заходів по освоєнню цієї суми чи помісячно орієнтовно по 250 тисяч грн , чи по квартально по 750 тисяч .і маючи в розпорядження перелік лікарських препаратів з більше ніж 250 торгових назв з різною ціною організувати виписку рецептів не по одній упаковці а так щоб вистарчило хворим на цілий рік , а скільки хворих навіть зараз не знають , що існує така програма . Багатьом хворим , які прийшли в грудні з рецептами було відмовлено в аптеках міста , мотивуючи тим , що або немає коштів або Програма видачі таких ліків закрита…

  3. Препарати виписуються лише на місяць.В грудні ж аптеки вже не відпускали медикаменти по даній програмі.Саме тому люди пролетіли,як фанера…Доречі,якщо людина користується цією програмою,то має серйозне хронічне захворювання,яке на завжди дозволяє”відсидіти чергу”.

  4. До людини. Не зовсім так як Ви вважаєтє. Термін дії рецепту – місяць. А виписати можна і 10 таблеток і 200 таблеток і більше в залежності від обставин і по різній ціні і відчизняного виробництва і імпортного.Аптеки відпускали ліки тільки чомусь до 16 грукдня , бюджетний рік же завершується значно пізніше . Хворі не були попереджені про те , що в грудні не зможуть отримати безкоштовно ліки – cкладається враження , що ніхто особливо не переймався як максимально можна освоїти бюджетні кошти на користь людей – на мою думку тут мала місце звичайна безповідальність керівників місцевого медичного закладу ….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа