<

Саганюк розповів, кого варто звільнити і кого запрошував на посади у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 26.01.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

25-го січня міський голова Володимира-Волинського прозвітував перед громадою за роботу у 2018 році. Після звіту, присутні мешканці міста могли поставити запитання Петру Саганюку.

Одним із перших питань стало “Чому у школі №2 найгірше харчування серед інших навчальних закладів міста?”. Міський голова повідомив, що спільно із заступником Ларисою Куліковою перевірять цю інформацію та навідаються в їдальню школи.

Серед присутніх був директор ЗОШ №2 Валерій Мосіюк, який заявив, що в їхній школі харчування таке ж, як і в інших у містах. А це звинувачення є безпідставним.

“Мосіюк, давай будемо справедливими? Де найбільше дітей без щеплень навчається? В якій школі найхолодніше? Тепер ще харчування? Я так розумію, що комусь набридла посада? То скажи!”, – наголосив Саганюк.

Директор кинув у відповідь репліку “Я теж так думаю, що набридла”.

Ще одним питанням, яке підняли під час звіту стало обговорення подальшого благоустрою річки Риловиці. З проханням не затягувати роботи звернувся володимирчанин Андрій Гнатюк.

Саганюк повідомив, що зранку зустрічався з нардепом Ігорем Гузем і теж обговорював це питання та надіється, що у 2018 році справу доведуть до кінця.

“Андрій Гнатюк хороший хлопець. Любить своє місто і переживає за нього. Не те, що наш архітектор Тарас Киба. Я раніше пропонував Гнатюку осаду головного архітектора, але він відмовився” – підсумував Петро Саганюк.

На запитання, чому у місті повільно прибирають сніг з тротуарів, Петро Саганюк відповів що це кадровий дефіцит прибиральників і нічого зробити не можуть.

“КП “Полігон” має 45 вакансій прибиральників. Працює ж у місті лише 19. Нам катастофічно не вистачає кадрів. І ніхто не хоче йти на таку роботу за мінімальну зарплату”, – додав міський голова.

Щодо кардової тематики, про яку говорили на звіті міського голови, зачепили питання від’їзду кваліфікованих кадрів закордон.

“Проблема з проблем. Взяли водія на сміттєвоз на зарплату 10-12 тисяч. Поробив тиждень-два, навчився управляти важелем і зразу до братів через кордон”, – розповів Саганюк.  




коментарів: 5
  1. КП “Полігон” має 45 вакансій прибиральників, в Польщі вулиці прибирають не бабусі-пенсіонеркі, а ті кому призначили громадські роботи, то може наша судова система+”Полігон” призначають виправні роботи, замість виконання яких платиться на лапу і всі задоволені. Нехай прокуратура перевірить виконання постанов суду по громадських роботах…..

  2. В Европейський країнах громадські роботи призначені судом – це звична справа. У нашомі місті правопорушень, за які карали б таким чином, на кожному кроці. До речі, таких правопорушників здебільшого повинна виявляти муніципальна варта, а не сидіти в міській раді…

  3. Дивним був цей звіт.. добре організована вистава.. Все як в давні комуністичні часи . Керманич звітує про про свою успішну роботу . Далі наступна частина – ряд жителів та посадових осіб міста дуже хвалять і дякують меру за його роботу . Ну вже дуже виділявся серед них дехто з команди , яка йшла на вибори місцевих депутатів від партії Порошенка під керівництвом нашого мера- танцор- Гнатюк. Навіть мер обмовиася , що він міг би заслуговувати на посаду головного архітектора міста ???

  4. і ще . Відносно директора 2 -ої школи . Тут справа очевидна – треба звільнити місце для однієї дуже близької особи до мера…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер