<

Ринок Володимира-Волинського не витримує правил торгівлі та ветеринарно-санітарних умов

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 16.06.2016 / Володимир /
Перегляди
8
/ 1 коментар

На черговому засіданні міськвиконкому, 16-го червня підняли питання про стан дотримання правил торгівлі та ветеринарно-санітарних правил на СТ “Володимир-Волинський ринок”. 

Про виявлені проблеми на ринку розповіла Оксана Субицька, начальник управління економічного розвитку та інвестицій. Зокрема пані Оксана зазначила, що торговці овочевого ряду виставляють продукцію на проїжджу частину, чим порушують правила пожежної безпеки та правила торгівлі на ринку.

Доставка товару на ринок проводиться із 9-ї ранку до 16-ї години, що створює незручності як для продаввців так і для покупців. Також це спричиняє затори на проїжджій частині.

“Не докінця проведено розділення ринку на окремі спеціальні зони, як цього вимагає пункт 12-й правил торгівлі на ринках. Зараз торгівельні павільйони з промисловими, не продовольчими товарами розміщені хаотично і займають досить велику площу на проїжджій частині ринку. І порушується пункт 35 Правил торгівлі на ринках. Зокрема стан в якому знаходиться основний критий павільйон вимагає негайних втручань. Оскільки в його фасаді проглядаються значні тріщини. На ринку не виконуються вимоги пункту 3.7 ветеринарно-санітарних правил для ринку, саме “забезпечення та підтримання належного санітарного стану на території під час роботи, своєчасне вивезення відходів”. Крім того контейнер в якому на даний час зберігається сміння повністю поржавів та відсутнє дно” – зазначила Оксана Субицька в доповіді міському голові.

IMG_0993

Серед інших порушень вказано, що на ринку допускається торгівля молочними продуктами без належних експерти та в пластиковій тарі. Дирекція ринку допускає і незаконну торгівлю м’ясною продукцією, без належний ветеренарно-санітарних експертиз та не дотримання температурного режиму. Торгівля алкогольними напоями.

IMG_0992

В свій захист Ігор Федоришин, директор Володимир-Волинського ринку зазначив наступне “Я вислухав і все приймаю до відома”.

“Ти приймаєш до відома. Але роби шось, щоб усунути порушення. Бо правильно сказав депутат міської ради Коба, що у нас дві “бомби повільної дії”: перша отам (відстійники птахофабрики-ред.), а друга ось тут в центрі міста (ринок – ред.)” – відповів на репліку Петро Саганюк, міський голова Володимира-Волинського.

IMG_0996




один коментар
  1. пане мер , хіба можна сварити кращого друга , з ким же ви поїдете на курорт , а !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця