<

Розпочато опалювальний сезон у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 4.10.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

На сайті Володимир-Волинської міської ради повідомили, що 4-го жовтня, не зважаючи на погодні умови, які ще дозволяють не вмикати опалення у бюджетних установах, адже середньодобова температура повітря становить більше +8*С , було вирішено подати тепло у стаціонарне відділення територіального центру соціальної допомоги, де проживають одинокі непрацездатні громадяни, а також у приміщення лікарні.

На звернення керівників вказаних установ,  вивчивши температурний режим всередині приміщень, було прийнято однозначне рішення про початок опалювального сезону у місті  із цих двох закладів соціальної сфери, – прокоментував ситуацію перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. –  У територіальному центрі постійно проживають люди похилого віку, у лікарні  на стаціонарі перебуває багато пацієнтів, адже осінь – час загострення хвороб. Хворі люди у першу чергу потребують комфортних умов перебування, а так як ці установи мають свої власні котельні, то це дало змогу негайно організувати теплопостачання. Щоденно тримаємо на контролі температурний режим  у садочках, школах, інших закладах та установах, щоб вчасно відреагувати на необхідність увімкнення опалення.

Нагадаємо, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман рекомендує містам розпочинати опалювальний сезон вже тоді, коли три дні поспіль середньодобова температура становитиме менше 8 градусів за Цельсієм. Також міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк наголосив, що в установах освіти, соціальних гуртожитках та лікарні опалювальний сезон можна розпочати коли кімнатна температура нижче 16 градусів за Цельсієм.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер