<

Роздільне збирання сміття запроваджують у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:12 | 3.03.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

3-го березня на офіційній сторінці Володимир-Волинської міської ради в мережі Фейсбук оприлюднили повідомлення про запровадження в місті роздільного збору сміття.

“21 лютого до міського голови Петра Саганюка звернулась жителька міста пані Хорбаладзе. Небайдужа містянка разом з чоловіком просила надати дозвіл на встановлення контейнерів для роздільного збору твердих побутових відходів та їх вивезення. Сьогодні Галина Григорівна отримала дозвіл від міської влади. В порядку експерименту на майданчиках по вулицях Ніла Хасевича, Кармелюка, Білобережної та Старицького, 3/1, 3/2 буде встановлено відповідні контейнери. Тепер справа за ініціатором-підприємцем. Просимо поширювати дану інформацію та закликати громаду до цивілізованої утилізації сміття.” – йдеться в дописі.

Наразі, ініціатор роздільного збору сміття займається підбором спеціальних контейнерів. Надалі після встановлення в зазначених місцях експериментальних контейнерів, з жителями навколишніх будинків проведуть інформаційну пропаганду, аби дотримувалися прохання розподіляти сміття.

Нагадаємо, що під час сесії депутатів Володимир-Волинської міської ради, Сергій Барщевський виступив із пропозицією реалізації роздільного збирання сміття. Тоді ж міський голова повідомив, що у місті вже є підприємець коли визвався запровадити експериментальний збір.




коментарів: 2
  1. Ідея супер !але особи без постійного місця проживання не дадуть підприємцю реалізувати спробу.

  2. У підїзді згоріла люмінесцентна лампа, куди її викинути? Зробіть Хоч одне місце у місті куди дівати лампи з вмістом ртуті, градусники побиті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок