<

Розбили вікно і викрали камеру спостереження: За добу у Володимирі-Волинському та районі обікрали 3 приміщення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 23.08.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

22-го серпня, за інформацією правоохоронців Володимир-Волинського відділу поліції, у Володимирі-Волинському та районі трапилося 3 крадіжки з приміщень. Злодії «обчистили» квартиру, магазин та кафе.

Так 22-го серпня близько 7-ої години ранку до чергової частини відділу поліції надійшло повідомлення від 30-річного місцевого жителя про те, що в нічну пору доби невідома особа шляхом розбиття вікна проникла в приміщення громадського харчування одного з сіл району.

З магазину викрали гроші, продукти харчування, реєстратор камер відеоспостереження та камеру відеонагляду. Сума завданих збитків становить 10 тисяч гривень.

Також 22-го серпня правоохоронцям о 10:30 надійшло повідомлення від 45-річної мешканки району. Жінка повідомила про те, що вночі шляхом розбиття вікна проникли в належний їй магазин, звідки таємно викрали горілчані і тютюнові вироби на суму 2500 гривень.

Ще одна крадіжка трапилася у місті того ж 22-го серпня. В період часу з 8-ої години до 15-ої години невідома особа шляхом підбору ключа проникла до квартири 57-річнї жительки міста. З квартири винесли 2 ноутбуки, перукарську машинку та 2 пари перукарських ножиць. Сума завданих збитків становить 8400 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер