<

Дороги із Володимира-Волинського до Устилуга та з Нововолинська до Іванич планують розпочати ремонтувати восени

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 22.07.2020 / Іваничі, Володимир, Любомль, Нововолинськ / , , , /
Перегляди
25
/ 1 коментар

У вересні 2020-го року розпочнуть ремонтні роботи на відрізку траси Н-22 «Володимир-Волинський-Устилуг». Також, за умови успішного завершення тендеру, розпочнуть і ремонт автошляху Т0305 «Нововолинськ – Іваничі». Сьогодні відбуваються ще одні важливі роботи: ремонтують відрізок дороги Р-15 від Володимира-Волинського до села Верба.

Про це стало відомо із наради з керівником Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолієм Посполітаком, – повідомив народний депутат України Ігор Гузь у своєму фейсбуці.

Розмова йшла за відрізок дороги Володимир-Волинський-Верба, старт ремонту Шистівської об’їздної та автошляху Володимир-Волинський – Устилуг.

“Через певні проблеми, які є, на жаль, уже з польською стороною, початок робіт на дорозі “Володимир-Устилуг” буде восени. Ніби всі документи є, зараз уточняють всі деталі, аби за цю осінь розпочати і доробити дорогу з Володимира до Устилуга”, – каже нардеп.

Роботи на відрізку Володимир-Волинський – Верба мають закінчити до повороту на Любомль вже безпосередньо у Вербі.

“Роботи ведуться достатньо потужно, працює нова фірма. Подивимось на якість робіт фірми, яка тут зареєстрована не так давно. Тримаємо на контролі цю ситуацію. Всі три вказані вище дороги мають пряме відношення до Володимира, і до сполученням з Нововолинськом і не тільки”, – сказав Ігор Гузь.

Він повідомив, є інформація ще про додаткові держкошти та існує дискусія, куди їх витратити. Ігор Гузь каже, лобіюватиме їх виділення на ремонт дороги із Верби до Любомля, тому що потік туристів, який їде на вихідні на Шацькі озера, просто величезний.

“Фактично, цього тижня ще буде оголошений тендер на пошук підрядної організації для початку робіт на дорозі з Нововолинська на Іваничі. Кошти виділені, Іваничівська ОТГ спрямувала кошти на експертизу.

Аби вже у вересні розпочати перші кілометри дороги з Нововолинська на Іваничі, держава фактично вже може розпочинати тендерні процедури і пошук підрядної організації”, – додав Гузь.

Нагадаємо, раніше Інспектор Ляля попереджала водіїв про небезпечний відрізок на дорозі Володимир-Волинський – Устилуг.

Про небезпечні колії на асфальті на дорозі Іваничі-Нововолинськ: Інспектор Ляля попереджала водіїв ще у травні 2020-го року.

У лютому Інспектор Ляля попереджала про небезпечні ями на дорозі сполученням Володимир-Волинський – Верба.

Читайте також: У 2020 році планують розпочати капітальний ремонт дороги від Нововолинська до Іванич




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа