<

Раніше судиму жінку з Нововолинська арештували за крадіжку телефона у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:50 | 5.02.2020 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

30-го січня Володимир-Волинський суд присудив чотири місяці арешту раніше судимій уродженці Нововолинська, яка п’яною викрала мобільний телефон у парку Володимира-Волинського.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського суду.

Повідомляють, що непрацююча жінка з Нововолинська, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 13-го липня 2019 року о 01:30 на території парку «Слов’янський», що по вулиці Данила Галицького, шляхом вільного доступу, повторно таємно викрала мобільний телефон марки «ALCATEL» моделі «One Touch Pixi 4 8050 D Black» вартістю у 1306,67 гривні, в якому знаходилася сім-картка, вартістю 60 гривень, чим завдала потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 1366,67 грн.

До слова жінка вже двічі притягувалась до кримінальної відповідальності: вперше у 2005 році та була засуджена до дев’яти років позбавлення волі, а потім 22-го липні 2019 року, де їй призначили покарання у виді 200 годин громадських робіт, з яких вона вже відбула 23 години.

Тобто на момент скоєння крадіжки, її попередня судимість не була погашеною.

Обвинувачена вину в інкримінованому їй злочині визнала повністю. Щиро розкаялась у вчиненому злочині.

Але, оскільки після постановлення вироку Володимир-Волинського міського суду від 22-го липня 2019 року, жінка, винувата ще в іншому злочині, то суд призначив покарання у виді арешту строком на 4(чотири) місяці.

Також суд ухвалив зарахувати в строк відбуття покарання 23 години громадських робіт, як покарання, що частково відбуте за попереднім вироком з розрахунку, що одному дню арешту відповідає вісім годин громадських робіт.

Початок строку відбуття покарання обвинуваченій рахується з часу приведення вироку до виконання.

Крім того з жінки стягнуть в користь держави 628,04 грн. судових витрат пов’язаних із залученням експертів для проведення товарознавчої експертизи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер