<

«Питання закрите, я балотуватися не буду» – Саганюк спростував чутку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:44 | 18.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

18-го червня під час брифінгу із журналістами володимир-волинських видань, міський голова спростував чутку, про те що знов буде переобиратися на посаду мера .

“Будуть чергові, чи позачергові вибори, я балотуватися на посаду міського голови не буду. Не женіть мене, без мене. Я ще раз заявив, і більше говорити на цю тему не збираюся. питання закрите, я балотуватися не буду”, – акцентував Петро Саганюк.

Міський голова Володимира-Волинського додав, що бачить наступником молоду людину, у віці до 40 років.

“Є запит на молодих людей? Хай приходять молоді люди. Міський голова повинен бути до 40 років. Я не вічний”, – сказав Саганюк.




коментарів: 2
  1. Саганюк – досвічений партійно-політичний лис і багато людей знає , що він може говорити одне а робити інше і так було не раз в його житті . Правда є один фактор що може свідчити можливо мер говорить правду – це його поважний вік , але тут інша проблема – поки що ніхто з ” його молодих людей до 40 років ” не тягне по своїм здібностям на мера …Так що поки реально передати мерську булаву людині в результаті виборів , яка збереже його свиту і його особливі владні порядки на обрії немає …і це може все таки поміняти точку зору нинішнього мера безпосередньо перед самими виборами міського голови…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця