<

П’ятсот тисяч євро витратить на Володимир-Волинське ТМО почесний громадянин міста з Німеччини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:08 | 12.05.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Перший транш – а це декілька мільйонів гривень Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання може отримати вже найближчим часом. Таку допомогу готовий надати почесний громадянин міста, німець пан Бенер.

Про це ЗМІ на традиційній щовівторковій прес-зустрічі повідомив міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк. “У рамках Днів Європи в Україні меценат Бенер відвідає 16-го травня наше місто. Ми маємо обговорити деталі необхідних робіт в ТМО. Це солідна підтримка для лікарняного закладу. Тому необхідно виготовити усю технічну документацію в стислі строки, аби не затягнувся процес із освоєнням спонсорських коштів”, – зазначив мер.

Нагадаємо, що наразі в територіальному медичному об’єднанні завершуються роботи в неврологічному відділенні, а також тривають роботи у реанімації та операційній поліклінічного відділення.

Ще одне грошове надходження, цього разу вже зі Світового банку на організацію Центрів первинної допомоги древній Ладомир очікує влітку. Близько одного мільйону гривень – це перший транш коштів у цій програмі.

“Після тривалого вибору місця організації першого центру первинної допомоги, ми остаточно зупинилися на приміщенні Торгового центру в районі Цукрововго заводу. Питання стоматполіклініки та частини школи відпало. Це остаточне рішення”, – каже міський голова.

Отже, остаточна програма створення центрів така: за рахунок коштів першого траншу облаштується медичний заклад у районі Цукрового заводу, в приміщенні колишнього ТЦ, другий транш піде на облаштування Центру на базі об’єднаного міськрайонного поліклінічного відділення, а третя черга – заклад по вулиці Устилузькій, в приміщенні, що наразі належить Міністерству оборони. Про його перепризначення ідуть переговори.”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця