<

Призначено нового керівника Володимир-Волинського лісомисливського господарства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 9.08.2017 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

9-го серпня у Володимирі-Волинському представили нового директора ДП “Володимир-Волинське лісомисливське господарство”. Ним став Володимир Філюк.

Перед колективом підприємства зачитав наказ про призначення на посаду нового керівника начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко. Також на захід завітав міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, який у минулому колись займав посаду керівника цього підприємства.

Володимир Філюк закінчив Шацький лісовий технікум і Львівський лісотехнічний інститут. Працював майстром Стенжаричівського лісництва, помічником лісничого у Губині, лісничим Ішівського лісництва, головним лісничим. Працює у цій сфері з 1996-го року.

“Заготовляємо від усіх видів рубок 70 тисяч метрів кубічних деревини. Маємо власну переробку. У місяць виробляємо 50 м.куб. заготовок на піддони, 70 м.куб. дошки, яка іде на експорт, 20-40 м.куб. мебельної заготовки.  Проблем у роботі немає, головне працювати.  На сьогодні для виявлення самовільних рубок за допомогою лісової охорони створена мобільна група, закуплено автомобіль і  вони займаються тільки охороною лісу. Боремося зі шкідниками лісу, які вражають хвойні дерева. Це проблема не тільки Волинської області, а й всієї України і Білорусі. Хімічні методи боротьби не можемо застосувати, бо навколо лісових масивів дуже багато населених пунктів і велика кількість населення живе із лісу, збираючи гриби, ягоди”, – розповів Володимир Філюк.

Володимир Філюк добре ознайомлений з роботою підприємства а також готовий рішуче підходити до вирішення усіляких проблем. Також новий керівник пообіцяв, що він та колектив виправдають довіру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок