<

Прикордонники агітують на строкову службу до застав Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:08 | 16.03.2016 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 2

15-го березня у приміщенні Володимир-Волинської райдержадміністрацї відбулася зустріч начальника Львівського прикордонного загону Ігоря Тимченка із представниками місцевої влади. Основна тема розмови – набір на строкову службу у прикордонні загони.

Весною 2016-го року стартує призов на строкову службу у прикордонні війська. Від начальника Львівського прикордонного загону надійшла пропозиція, щоб мешканці Володимир-Волинського району проходили строкову службу на заставах району: Амбуків, Коритниця та Пархоменко

“Ми пропонуємо мешканцям Володимир-Волинського району проходити строкову службу тут на місці. Також, після служби є можливість залишитися на контракту службу. Зарплата молодшого сержанта, а у нас всі звання йдуть від сержантських, близько 3 700 гривень.  Ми проведемо відповідну роботу та звернемося з відповідним листом до військоматів. Тоді під час призивної кампанії дійсно цих людей направили в наші навчальні центри для підготовки. Потім будемо призначати до ци підрозділів” – зазначив Ігор Тимченко.

_DSC0014




коментарів: 2
  1. готов нести службу на УСТІЛУЗІ БЕЗ ЗАРПЛАТИ ЗАМИСТЬ ДИЙСНИХ ПІДАРАСОВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер