<

Проект-пропозицію із святкування Дня Молоді у Володимирі-Волинському обговорювали на Інституті розвитку міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:33 | 3.06.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 5

2-го червня відбулося чергове засідання Інституту розвитку міста в якому взяли участь всі бажаючі долучитись до обговорення проблем міста та пошуку шляхів їх вирішення. 

Обговорення розпочали із загальних тем та пропозицій, а в підсумку перейшли до конкретних ідей. Основне побажання учасників – це облаштувати у місті зону для активного відпочинку, громадських обговорень. Звучали пропозиції і зі зміни вигляду центральної площі міста на якій пропонували облаштувати зони відпочинку.

Обговорювали також так звану “родзинку” міста, що це має бути та який вигляд матиме. Однозначно всі підтримали ідею – пам’ятник контрабадисту, хоча й звучали інші ідеї.

Більш конкретні пропозиції лунали на рахунок святкування Дня Молоді у Володимирі-Волинському. Окрім програми організованої колективом культурно-мистецького центру, міською владою, учасники Інституту міста внесли кілька пропозицій: велоквест, фотоквест, фотосушка,розважальну програму (конкурси для дітей, виступ вуличних музикантів, битва водою).

Нагадаємо, що Інститут розвитку міста – це відкрита платформа для активних жителів Володимира-Волинського. Зустрічі анонсуються в соціальних мережах та запрошують всіх бажаючих.

IMG_9851
IMG_9852
IMG_9873




коментарів: 5
  1. Хліба і видовищ! Одвічна мрія чиновника,тим більше коли йде війна. Теж своєрідне видовище людського цинізму.

    • ну як будемо святкувати , з алкоголем чи ні , і хто буде ним торгувати , тільки синок мера ??? , чи ще когось з свити короля допустять до алкогольного корита , це питання було на порядку денного , чи воно буде вирішуватися за іншими дверима , а …

  2. Нехай запросять відомих артистів, організують свято для молоді. На фото відомі бізнесиени і активісти можуть виступити спонсорами а не тільки міська рада виділяе кошти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер