<

Працівники охоронної фірми отримали подяку від Володимир-Волинської поліції за сприяння в розкритті злочину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:59 | 31.05.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

31-го травня начальник Володимир-Волинського відділу поліції вручив подяки двом працівникам охоронної служби “Арсенал” – Ігорю Місюку та Ігорю Мацелюку.

Нагадаємо, що 22-го квітня пізно ввечері, невідомий чоловік здійснив спробу збройного пограбування магазину “Ельф” по вулиці Ковельській.

Як розповів начальник поліції Михайло Бобик, оперативно спрацював наряд приватної охоронної структури у складі Ігоря Місюка та Ігоря Мацелюка. Завдяки зусиллям охоронців, злочинець був оперативно затриманий на місці і кримінальне правопорушення було розкрите “по гарячих слідах”.

Злочинцем виявився житель Володимир-Волинського району 1980-го року народження. Чоловік прибув до міста з метою заволодіння майном і вчинив спробу пограбування. Станом на 31-ше травня чоловік заарештований і йому оголошена підозра.

“Подяки вручив хлопцям, щоб висловити вдячність, а також заохотити інших сприяти роботі поліції. Скажу так, що без взаємодії з громадкістю, без підтримки місцевих жителів, поліцейським самостійно набагато складніше проводити необхідні дії,” – повідомив Михайло Бобик.

Також під час розмови із журналістами, начальник поліції повідомив, що у Володимирі-Волинському затримали “гастролерів” із Львівщини, котрі грабували квартири у місті. Даному затриманню посприяв приватний підприємець Андрій Кандиба. Як додав начальник поліції, після того, як затримали “гастролерів”, то в місті не відбулося жодного пограбування квартири до вчора (30-го травня).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця