<

Пожежа у Володимирі-Волинському: вогнеборці врятували чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:51 | 21.08.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

20-го серпня в місті Володимирі-Волинському близько 9-ої години на вулиці О.Хохол у квартирі 2-поверхового цегляного житлового будинку трапилася пожежа. Сусіди помітили загорання та о 09:12 зателефонували на екстрений номер «101» й повідомили, що в задимленій квартирі може знаходитись людина.

Оперативно до місця виклику прибули працівники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського, – інформує прес-служба волинських рятувальників.

На місці рятувальники створили газодимозахисну ланку на чолі з командиром ланки Тарасом Малащуком та за допомогою апаратів на стисненому повітрі вирушили в охоплене вогнем та непридатне для дихання приміщення на пошуки власника. 29 –річного чоловіка вогнеборці знайшли та вивели на свіже повітря.

Локалізували пожежу о 09:24, а остаточно її ліквідували о 09:25. У результаті пожежі пошкоджені ліжко та стіни у кімнаті.

За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем власника при курінні.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: бути обережними з відкритим вогнем, пильнувати за справністю електромережі, а також електричного та газового обладнання. У випадку пожежі викликайте рятувальні підрозділи за номером 101.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок