<

Потоп після зливи у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 18.06.2018 / Володимир /
Перегляди
8
/ коментарів 8

Злива, яка пройшла 18-го червня увечері, залишила по собі справжні ріки на вулицях Володимира-Волинського. 

Пішоходам, аби дістатися іншого боку дороги, довелося знімати взуття. На фото – частина вулиці Ковельскої та Незалежності. Тут води було найбільше. З машин, котрі були припарковані на вулиці потоки позривали номерні знаки, а біля приміщення суду створився затор з машин, які потрапилши у водяну пастку.




коментарів: 8
  1. звичайно від природи очікувати слід любі проблеми ,і треба бути до них готовими в більшій чи мешшій мірі , а що маємо в нашоиу місті – думаю що комунальним питанням місцева влада не приділяє потрібної уваги або непрофесійно працюює Ужкг , бо як би думали трохи головою , то перед тим як стелити новий асфальт на Ковельській , то спочатку відновили та привели в порядок інженерні мережі , які знаходяться на полотні дороги , в тому числі ливневу каналізацію , а як піде добрий дощ – то куди ліватися воді ??? А як би ось та вода хоч раз вся потекла на подвіря приватного будинку мера чм на подвіря хатинки Фіщука то рішення про ливневій каналізації зраз уж знайшлося ..

  2. Міській владі і комунальним службам необхідно подумати, яким чином після “класно” проведеного ремонту вулиці Ковельської, забезпечити нормальне відведення води. Бо зараз все що випало в межах Павлова-Незалежності, збігається по Ковельській до двох лівньовок що по Незалежності внизу біля суда. Пригадується Совок, “якщо поклали асфальт, значить скоро будуть класти труби”. Бачу біля міської ради вже почали тренуватись, бо там щоб клєркам мєтнутись до Салюта, можна було ніжки замочити після дощу. Так дивись, може і до нас простих смертних, що в межах Ковельської проводять своє існування черга дійде?
    Хотілося б почути коментар від властьімущих.

  3. Це таке на вулиці,то не так страшно.От у нашому будинку(на ремонт даху чекаемо 12 років) текло в квартирах та у під”їзді з другого поверху на перший. Сьогодні вже 9 ранку, а вода ще стоїть.Правда.не встигло ще висохнути. І як достукатись до влади? Обіцяли,що в цьому році зроблять,але знову сказали,що немае грошей .Це будинок на Олега Ольжича,4.Чесно кажу,надоїло оббивати пороги,хоч колись там і працювала і ходила на роботу з задоволенням.

    • немає коштів тому що мер за три місяці (лютий – квітень) 2018 року майже 13 мільйонів гривень поклав на депозит і тішиться цим

    • до Любові . Це для вашого будинку грошей немає , а для ремонту будинку , де живе один з команди саганюка – депутат Савелєв – директор пед училища – знайшли майже мільйон , а де живе інший з команди мера – Принда як швидко зробили під його вікнами тротуар та щей з якою огорожею і дороги роблять до будинків , де живуть депутати з команди мера і будуть кажуть ставити якісь супер світильники біля ресторану Дружба , куди часто ходить і водить гостей пан Саганюк – так от для таких речей в мера гроші є – а для потреб простих городян , як ВИ – дуля з маком !!!

      • Дах 71-го будинку ремонтували не для Савельєва, а для Кості Зінкевича! Він сам купував виділення коштів, ходив на засідання комісій як обласний депутат. А як гроші виділили – перестав ходити на сесії)

  4. Про проблему підтоплення вулиці Незалежності під час сильних злив відомо не один рік. Але замість того, щоб щось робити, представники міської влади приїдуть після негоди, покивають своїми сивими головами і на тому їхня місія завершується. Вчора було аналогічно. І поки МЕР ходив і любувався венеціанськими пейзажами на вул.Незалежності, в 200 метрів від нього напроти МСТК ТСОУ (колишнього ДТСААФу) з каналізації валив фонтан з фекалій. Запах стояв відповідний. Але туди чомусь ніхто з чиновників, крім місцевого населення не завітав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок