<

Поліція знайшла хуліганів, які поламали у Володимирі-Волинському висаджені кущі горобини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 30.05.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Правоохоронці встановили особи хлопців, які в ніч з 24 на 25 травня поламали висаджені дерева горобини.

Нагадаємо, що хуліганськими діями було знищено 17 саджанців по вулиці Шевченка у Володимирі-Волинському.

Того ж дня Віктор Фіщук повідомив, що камери відеонагляду зафіксували зловмисників і залишилося лише встановити їх особи.

Правоохоронці розповіли, що на записі зафіксовано, як вулицею в нічний час прогулюється три хлопці і один з них умисно поламав всі саджанці. Було встановлено, що всі троє є неповнолітніми. Тому фактичну відповідальність у вигляді штрафу будуть нести батьки неповнолітнього, котрий нищив дерева.




коментарів: 8
  1. Прізвища повинна знати вся громада ,бо таке виховання це заслуга батьків ,а штраф повинен бути в десятикратному розмірі ,а ці дебіли малі, повинні під наглядом висадитьи куплені за рахунок іх батьків дерева .

  2. це дуже добре , коли будуть притягнуті до відповідальності особи , які знищують молоді дерева . Але цікаво , кои будуть притягнуті до відповідальності високопосадовці міста , з чиєї подачі були знищені численні дерева в парках міста ( не хворі та сухостійні) , коли виділяються земельні ділянки в оренду чи в приватну власність і власники буквально зносять все зелеге та живе на цій ділянці , отримавши при цьому “добро” влади для втілення якихось власних інтересів… Думаю , що при цій існуючій владі ми цього точно не побачимо ???

  3. Шановний ‘житель’, в цій статті йдеться про п*дарасів малолітніх, а не про високопосадовців. Що то за дурна звичка під кожною статтею, постити про те яка в нас хр*нова влада. Яку Ми з Вами шановний вибрали така і є. А щодо малолєток, то хотілося б мені подивитись як вони будуть висаджувати дерева (ламати н будувати)

    • Читач, зазвичай він ше всюди пише про неправильно відкритий центр для дітей з особливими потребами.
      Тут шось промовчав…

  4. ага, нехай призначать громадські роботи, наприклад прибрати центр після Дня міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок