<

Поліція склала протокол на чоловіка, який відмовився одягнути маску у громадському місці Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:30 | 19.04.2020 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарів 6

19-го квітня правоохоронці склали у Володимирі-Волинському адмінпротокол за статтею 44-3 – порушення карантинних заходів.

Як повідомили БУГу правоохоронці, чоловік знаходився у громадському місці без маски. Поліціянти надали йому безкоштовну маску та запропонували її одягнути, проте отримали категоричну відмову.

Ознак алкогольного сп’яніння громадянин не мав.

Чоловіку загрожує штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, за порушення правил карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм загрожує штраф від 17 тисяч до 32 тисяч грн. За це ж порушення для посадових осіб штраф — від 34 тисяч до 170 тисяч грн.

Раніше у Володимирі-Волинському поліція склала 5 адмінпротоколів за порушення обсервації.




коментарів: 6
    • Даний громадянин знаходився біля вхідних дверей в храм без засобів індивідуального захисту, під час того як людям роздавали благодатний вогонь, а розбирались з ним уже біля вхідних воріт у храм, правопорушення зафіксовано на території храму, на мою думку, що було б доречно розбиратись з ним під час служби біля самого храму, де стоять люди і моляться, чи не так?

  1. Та не бикуйте ви до тих ментів, їм сказали так робити, вони теж премію хочуть. Дали ще й на халяву маску -одіньте подякуйте та ..дуйте далі з богом

  2. На даний момент тільки міськрада києва розширила поняття “громадського місця”, так що по вулицях без маски в нас точно можна ходити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота