<

Подробиці розбійного нападу у Володимирі-Волинському у ніч на 26-те квітня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 27.04.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 5

У ніч на 26-те квітня чотири невідомі особи у балаклавах увірвалися до одного із будинків на вулиці Приміській у селі Зимному, що у Володимир-Волинському районі.

Вони зв’язали сім’ю, нанесли тілесні ушкодження батьку, вимагаючи видати їм заощадження. Інцидент прокоментував 27-го квітня начальник Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області Михайло Бобик.

У ніч з 25-го на 26-те вчинили кримінальне правопорушення. Це сталося на вулиці Приміський у селі Зимне. О 4:30 ранку до нашого відділу поступило повідомлення, що невідомі вчинили розбійний напад. При виїзді слідчо-оперативної групи було встановлено, що невідомі в масках (попередньо – балаклавах), проникли до оселі місцевого жителя, нанесли йому тілесні ушкодження, зв’язали його та сім’ю. Під час цих неправомірних дій злочинці заволоділи коштами і майном. На даний час триває слідство. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 187 Кримінального кодексу (розбійний напад). Проводяться заходи щодо встановлення даних осіб. Зазначу, що на подвір’ї будинку була собака. Її, скоріше за все, чимось отруїли, тому вона не завадила поникнути на територію будинку злодіям. Сьогодні найдієвіший спосіб запобігання подібним злочинам – встановлення сигналізацій, тривожних кнопок, камер відеоспостереження в оселях”, – сказав Михайло Бобик




коментарів: 5
  1. Шановний пан тузік,встановлювати камери і тривожні кнопки це добре, якщо маєш кошти,але що робите особисто Ви і ваша зграя іменуєма поліцією,щоб запобігати подібним злочинам?

    • Маеш статки можеш і охорону найняти А те що обзиваеш за тузіком і зграею видно що ти ще той підар

  2. дійсно, наша поліція тільки мастаки одягати наручники на безневинних …

  3. В мене була ситуація, нещодавно визнали поліцію. Так вони приїхали через 2години 15хвилин. От така поліція

  4. Спочатку хочете награбабастити а потім Вам треба поліціянта поставити щоб охороняв бо це Вше чесно заробленееее Живіть так як більшість і не будете боятися і не порушуйте законів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок