<

Підробив права та їздив напідпитку: військовослужбовця у Володимирі-Волинському вдруге оштрафували за п’яне кермування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 26.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
12
/ коментарі 3

У Володимирі-Волинському військовослужбовець за контрактом, у якого суд відібрав водійське посвідчення за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, підробив його та знову їздив напідпитку.

Чоловік вперше попався 8-го лютого на вулиці Лишеня. Він керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Матеріали поліція передала до суду за ч.1 ст. 130 КУпАП.

Володимир-Волинський міський суд 10-го березня виніс постанову: призначив чоловіку штраф в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Однак військовослужбовець підробив водійське посвідчення і 9-го травня знову був зупинений патрульними з ознаками алкогольного сп’яніння (запах алкоголю з порожнини рота). Але від проходження огляду відмовився.

16-го червня суд притягнув водія до відповідальності за ч.2 ст. 130 КУпАП. Цього разу призначили штраф у розмірі 20 400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки.

Крім цього чоловік поніс кримінальну відповідальність за підроблене посвідчення водія. Вирок винесли 18-го червня.

“Будучи військовослужбовцем за контрактом військової частини А2892, зобов’язаним діяти лише в межах законодавства, підробив водійське посвідчення, яке в нього відібрав суд. Документ надав поліцейським, які зупинили водія на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському з явними ознаками сп’яніння”, – йдеться в документі суду.

Чоловіку за підроблення документу призначили покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.




коментарів: 3
  1. Тут хохма в іншому. Тут 2 офіційно зфксованих випадки появи алкогольного спяніння. Як щодо доступу до зброї?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця