<

Під Устилузькою митницею люди намагаються навести порядок із чергою та не пускають “лівак”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 23.03.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 15

23-го березня в наслідок того, що на митницю в Устилузі закрили на кілька годин, зібралася черга в кілька десятків автомобілів в межах міста і простягнулася до Будинку культури. Після того, як на митниці відновилася робота, частина водіїв висловила своє незадоволення тим, що на митницю заїздять автомобілі, котрі не були в черзі. 

Близько 10 водії вийшли біля шлагбаума і разом з поліцейським перевіряли чи є в списку номер автомобіля, котрий готується до “запуску”. Ті автомобілі, номери котрих не знайшли у списках, просили від’їхати в сторону, що викликало обурення в цих водіїв. Зазначимо, що деякі водії, автомобілів чиїх номерів не знайшли в списку ігнорували прохання правоохоронців, та залишалися очікувати на місці. Саме через такі авто, перед в’їздом до митниці виникали не значні затори. Загалом ситуація перед митницею досить напружена.

Додамо, що деякі водії розповіли про ніби то проплату, аби в’їхати до митниці без черги. Як зазначили чоловіки – сума коливається від 300 до 500 гривень, і ті хто “порішав” зараз обурюються, коли працівники поліції пропускають лише по списку.




коментарів: 15
  1. Агов, народ! Вам ще не набридло?вже з тею Польщею геееть подуріли
    Я вважаю якщо людині треба їхати, і вона МАЄ з чого заплатити, то хай платить…

    • По твоій логіці виходить що якщо людина скоіла злочин і має чим відкупитись, то хай відкупляєтся?

  2. кожному декларацію в “ЗУБИ” і нехай їдуть і платять не в чергу, а в дежаву

  3. В мене краще порівнянн: мені сподобалось твоє авто і я його беру ( в нотаріуса все вже “порішав”) досвідос!
    Не буде порядку доки таке покоління підростає!

  4. Якщо і далі будемо вибирати таку бидлячу владу ,то ніколи держава нормальна не буде ,хотіли президента за один тур ,ось і маєте “Януковича “№2 ,а на місцях таке ж саме злодійство і корупція ,чого депутати лізуть у місцеву раду ,думаєте що щось змінити на краще хочуть ,хоч би не так ,собі пільги урвати ,земельки в доброму місці виділити і ще багато чого .

  5. До відома, rei, влада з народу, може пора би вже з себе почати. А не тільки покричати в інеті.
    По

    • Кричи не кричи ,а якщо народ не має в голові то все буде по старому ,а з себе я вже почав в 91 коли Украіна здобувала незалежність і тролем влади ніколи не був .

  6. А щодо черги, то варто би щось вирішити. Люди в Польщу не тільки за товаром їздять. Що робити тим, котрі там працюють або вчаться?

  7. Для чого взагалі стстворювати черги? Чи не краще добавити в штат кілька м митників і прикордонників щоб скоріше рухалися? Чому завжди хтось створює перепони, а потім їх 100 людей вирішують?

  8. Цю країну не змінити. Стояли митники брали взятки за лівак, прийшли активісти – брали взятки, прийшла поліція – бере взятку за лівак. Змінують один одного, а толку з того?

  9. Поки не дороблять окружну дорогу і не поставлять чергу перед брамою нічого не зміниться!!! А ще посадити пару чоловік показово за побори щоб бачили!!!

  10. Народ про що ви сперечаєтесь. Одні контрабандисти звинувачують інших в нечесності. При чому тут депутати і влада. Вони заставляють Вас порушувати закон. Всі ви порушники законодавства. Одні возять заборонені товари(сигарети, бурштин) в Європу. Інші везуть незадекларовані речі з Європи. Ви всі однакові -КОНТРАБАНДИСТИ. Ви маєте багато виправдань( немає роботи, погана влада, мала зарплата і т.д.). Але ви просто ліниві і не далекоглядні.
    Поки ви всі не кинете контрабанду і не почнете кожен щось виробляти, працювати, створювати послуги – то ви і далі будете бідними і убогими контрабандистами

    • “Мурашки” вже так звикли возити, що не задумуються про те , що самі порушують закони України ))))

  11. Ідіть працюйте, багато вакансій в центрі зайнятості і не тільки. Привикли до легких грошей.А на зарплату в 5000 грн. навіть ніхто не хоче йти. Закрити б ту Польщу і працювати люди будуть, і держава почне процвітати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок