<

Відкриття насіннєвого заводу в селі П’ятидні, ковельські активісти та Порошенко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:58 | 24.05.2017 / Володимир /
Перегляди
33
/ коментарів 10

24-го травня на Волині в рамках робочої поїздки перебував Президент України Петро Порошенко. Це перший візит Глави держави на теренах краю від часу його обрання на посаду Президента України.

В рамках робочої поїздки Президент побував на кількох об‘єктах інфраструктури області, зокрема відвідав МПП “Ягодин”, та одне з аграрних підприємств Володимир-Волинського району. Втім найбільш проблемні місця нашого регіону гарант не відвідав. Мова йде про МПП “Устилуг” з його кілометровими чергами, ковельський ветсанзавод.

До речі на зустріч з Президентом приїхали ковельчани, яким набридла ситуація по ветсанзаводу, але їх до гаранта не підпустили.

Під час короткого брифінгу, який усі присутні очікували майже дві з половиною години, Президент зупинився на питанні безвізу для України, який вступить в силу вже в ніч на 11-те червня.

“Досягнення безвізу для України – це виконання однієї з найважливіших передвиборчих обіцянок передвиборчої програми. Мені приємно звітувати про це. Геть від Москви! Даєш Європу! Ми втілили цей вислів в життя завдяки досягненню безвізу. Цим ми остаточно відійшли від радянської та російської імперій. Сьогодні щодня українці отримують 20-ть тисяч біометричних паспортів. Ми повинні зробити усі умови для комфортного перетину кордону з ЄС,”– зазначив Президент України Петро Порошенко.

Опісля виступу Президент України перерізав стрічку ТОВ “П‘ятидні”, що працює в селі П‘ятидні, Володимир-Волинського району.

Кінцевою метою робочої поїздки гаранта стане проведення великої наради в місті Луцьк на тему “Впровадження безвізового режиму для громадян України при перетині кордону”.




коментарів: 10
  1. Таке відео лише папараці можуть робити і ті хто не знається на зйомці і монтажі!

  2. Наш пєтя з народом,тільки я сам з села пятидні ,а до нього нікого не впустили з простих людей,напевно сильно переживає за свою чоколадну жопу,все наіграно для показухи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця