<

П’яного водія у Володимирі-Волинському оштрафували на 10 200 гривень та забрали на рік «права»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:21 | 12.02.2020 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

6-го лютого суддя Володимир-Волинського міського суду , розглянувши матеріали, які надійшли від начальника Володимир-Волинського відділення поліції, притягнув до адміністративної відповідальності чоловіка за водіння в нетверезому стані.

4-го лютого о 17:50 по вулиці Зимнівській патрульні виявили за кермом автомобіля марки ВАЗ 2107 водія напідпитку, чим були порушені п. 2.9А Правил дорожнього руху.

В суді чоловік свою вину визнав повністю. Крім того, його вина підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, актом огляду на стан алкогольного сп’яніння з використанням спеціальних технічних засобів, роздруківкою тестування на алкоголь приладом драгер, письмовими поясненнями.

Суд прийшов до висновку, що в діях особи є склад адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП.

Визнав винним водія та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Нагадаємоз 1-го липня має вступити в дію закoн, який впpoваджує кpимінальну відпoвідальність за вoдіння в нетвеpезoму стані замість адміністpативнoї. 

Фото ілюстративне




коментарів: 3
  1. Чому я не здивована,що оштрафований власник саме “Жигулів”, а не, наприклад,”Джипа”?!

    • Та ви подивіться на новини про п’яних водії таке відчуття що штрафують тільки водіїв жигулів іномарок менше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа