<

Ожеледь у Володимирі-Волинському: відомо кількість травмованих за останній тиждень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 24.01.2019 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 4

За останній тиждень, коли у місті спостерігалася ожеледь, до приймального відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання після падінь на вулицях звернулося 35 осіб.

З них у 15-ти осіб діагностували переломи кінцівок. Ще у 20-ти – різного роду забої. Цю інформацію інтернет-видання «БУГ» дізналося, зателефонувавши до приймального відділення лікарні.

Ось кілька рекомендацій, як уберегтися від значних неприємностей у цей період.

При ходьбі на вулиці руки повинні бути вільні для балансування. Краще не тримати їх в кишенях, а також не тримати сумок в руках. Найбільш оптимальний варіант в даному випадку – носити рюкзаки, коли руки повністю звільняються.

Не обійтися і без носіння відповідного взуття та протекторів для кращого зчеплення з поверхнею землі. Літнім людям можна порекомендувати при ходьбі використовувати палиці або хоча б одну палицю для кращої стійкості.

Також потрібно не забувати ходити на напівзігнутих ногах, щоб в разі падіння можна було б краще згрупуватися без отримання травматичних ушкоджень.

Медики рекомендують при ходьбі не робити великих кроків, оскільки так зменшується стійкість і збільшується ймовірність посковзнутися.

Якщо є відповідні больові відчуття після падіння, то потрібно відразу звернутися в травмпункт, щоб там отримати кваліфіковану допомогу.




коментарів: 4
  1. І притягнути мера, жек, і полігон до фінансової відповідальності за бездіяльність:відмінити і повернути усі премії в бюджет потерпілим за всі часи бездіяльності

  2. В нас в країні чітко існує вертикаль безнаказаності за злочинну бездіяльніть – ніхто не відповідає починаючи з найвищої особи в державі а далі немає відповідальності міністрів . мерів . керівників підприємств і тому тротуари в місті не прибрані від снігу . не посипані піском і тому люди падають і ламають руки . ноги і ребра …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця