<

Опалювальний сезон у Володимирі-Волинському відтерміновується

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:13 | 18.10.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук, 17-го жовтня, розповів, що опалювальний сезон будуть відтерміновувати, поки дозволяють погодні умови.

На скарги жителів міста у соціальних мережах, перший заступник відповів, що опалювальний сезон не будуть розпочинати. Таке рішення пояснив тим, що невідомо чи на цей період держава надасть субсидію.

“Я сам живу в багатоквартирному будинку, ще й на першому поверсі, тому мені відомо, що таке температура в квартирі 16*С… І якщо з закладами соціальної сфери ситуація щодо початку опалення одна, то з житловими будинками – інша. От зараз температура повітря піднялась, а є чіткі вимоги щодо подачі тепла: середньодобова температура має не перевищувати 8*С протягом трьох діб поспіль”, – зазначив Ярослав Матвійчук.

Додамо, що у місті близько 60% домогосподарств отримують субсидії. Раніше, минулого тижня, опалювальний сезон розпочали у Володимир-Волинському ТМО, соціальному гуртожитку та в ряді навчальних закладів. Пустили тепло в заклади, які обігріваються твердопаливними котельнями – це школи №1, 2 та гімназія. На контролі температурний режим у інших соціальних закладах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця