<

[ОНОВЛЕНО] У Володимирі працівники ринку перекривали головну вулицю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 3.11.2020 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ коментарів 20

3-го листопада підприємці та працівники місцевого ринку перекрили дорогу Н-22 на перехресті вулиць Устилузької та Соборної. Люди ходили по зебрам.

Причина такого мітингу: вимагали негайно відновити роботу ринку “Підзамче”, де повісили замки і забороняють торгувати, говорять вони. Витримати ще місяці без роботи вони, розповідають, не зможуть. Усім потрібно заробляти гроші на життя та сім’ю.

Зазначимо, що Соборна веде до відділу поліції. До людей вийшов керівник відділу поліції Василь Майданюк, зазначивши, що поліція виконує свої обов’язки та закони. Він запропонував вирішити ситуацію мирно і разом з директором ринку і представниками піти до міськради врегулювати конфлікт.

О 10:35 люди перемістилися під будівлю міськради.

Як повідомив БУГу депутат Сергій Радкевич, у цей час в адмінбудівлі відбулася погоджувальна рада: погодили проєкт рішення щодо пом’якшених карантинних заходів, який винесуть на позачергову сесію міськради. Вона відбудеться 4-го листопада о 10:00.

Депутат міськради Сергій Радкевич зачитав присутнім підприємцям під адмінбудівлею проєкт звернення Володимир-Волинської міської ради до Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та до голови Волинської обласної держадміністрації, голові регіональної комісії з питань ТЕБ і НС Юрія Погуляйка щодо запровадження карантинних послаблень.

У свою чергу підприємці та працівники зазначили, що готові почекати до завтра, 4-го листопада, але якщо ці звернення не будуть підтримані депутатами, обіцяють знову перекривати дорогу. Люди так налаштовані, бо не знають за що їм сплачувати податки – компенсацій вони не отримали.

Читайте також:

Під міською радою у Володимирі збиралися підприємці




коментарів: 20
  1. Базарникам , що червона зона ,що вмирають сотні людей ,глубоко плювати.Крім наживи більше ні про що не думають. Спекулянти. Міська влада не повинна вестись на їх вимоги, бо наступні будуть перекривати дороги інші “підприємці” бариги.

  2. Люди ви дружите з головою? Як поліція вам може допомогти саме в цьому питані? Ви клянете ту поліцію з ніг до голови, а якщо щось не так то першими біжете поможіть-поможіть?
    Це не поліція прийняла ту постанову!!!!!
    І податки платять всі і держслужбовці в тому числі! І поліція також платить податки, бо також купує продукти, одяг і так далі!!! Всі не винні, тільки поліція вина у всіх бідах України! Поліція ковід придумала!?

  3. Чи ви думаєте в поліції так легко?! Йдіть попрацюйте майже рік з 17 березня, день в день, без відпустки, майже без вихідних з 8 до 20! То тоді будете говорити! Вакансій є дуже багато, попробуйте працювати на державу! А не сам на себе! Коли не бачиш сім‘ї, не бачиш дитини! коли у всіх Пасха, Різдво і інші свята, а поліцейський має охороняти спокій міста і громадян! Йдіть підприємці в поліцію! Є постійні вакансії і роботу будете мати! І на інші державні підприємства є вакансії!!!

    • До вільної думки!

      Не треба тут багато писати що поліції так погано, вже спробував в березні на патрульного, все здав, з комісії хтось щось захотів… Якщо так треба люди, то такого гівна би не сталося. Розчарований повністю.

      • У всіх структурах є хабарники! І в державних і не в даржавних установах! Чому ви не повідомили в потрібні служби про те що від вас вимагають хабар? Ви відповісте « та що їм буде?! І так нічого це не дасть» я вам відповім, а ви пробували так зробити? Ви вжили яких заходів щоб припинити корупцію? Все починається з кожного з нас…

    • I чим же в полiцii цiкаво переробились ??? Коли був вiдкритий кордон чергу переписували i за грошi пускали хто мав змогу платити ??? Наркомани плодяться як гриби пiсля дощу,пьянi малолiтки на вулицях роблять безкарно що хочуть….А ось протокол складати бiгом появились ПАХАРI…

  4. ЧЕРВОНА ЗОНА ТО ПРИЙМАЙТЕ РІШЕННЯ. ПОСИЛЮЙТЕ ПРОПУСКНУ СИСТЕМУ. МІРЯЙТЕ ТЕМПЕРАТУРУ. НА ВХОДАХ. Я ЗОВСІМ ТАКОГО НЕ БАЧУ. ВСІ КРИЧАТЬ ДЕ ВАША МАСКА. ТО ШО ТЕПЕР НАВІТЬ ЗАЙТИ В ТУАЛЕТ. ПОТРІБНА МАСКА? Я Б САМ ОДЯГНУВ ТАМ ТАК СМЕРДИТЬ, ЩО ДІЙСНО ПОТРІБНО ОДЯГАТИ. НО НЕ ПУСКАЙТЕ ТИХ ХТО ХВОРИЙ І ЗРОБИВ ТЕСТ. ЇДИ СОБІ ДОДОМУ. ЧЕКАЙ РЕЗУЛЬТАТУ. А ТОЙ ПО ДОРОЗІ ВСІХ ПОЗАРАЖАЄ, В МАГАЗИНІ, МАРШРУТЦІ… І ХОТЬ БУДЕ В МАСЦІ. АЛЕ ВІН ВЕСЬ ОДЕЖА ВСЕ ПРОСОЧЕНО. ДЕЗЕНФІКУЮЧА КАМЕРА. ДЕ ВОНИ??? ЩОБ ОБРОБИТИ СЕБЕ З ЗОВНІ НО І ВСЕ ТАКЕ.

  5. вони хворі всі там. це нація некомпетентних жалюгідних людей які готові підставляти один одного. Гляньте на їхні обличчя і послухайте шо вони говорять. Це жах! По вас білоруський сценарій плаче.

  6. А я небажаю все купувати в маркетах, мені краще на ринку, тож слід не закривати все підряд а вводити адекватні обмеження і працювати на запобігання з температурним скринінгом

    • І давно пора!
      А як діти можуть нормально вчитись в таких умовах?
      Не знаю,як в інших школах,в нас ніхто практично з вчителів нічого дітям не пояснює, лише скидають завдання!
      По закону,наші ДІТИ МАЮТЬ ПРАВО НА ОСВІТУ!

  7. Якої наживи? Ті, що торгують, на прожиття своїх сімей заробляють. Тим більше, на ринку набагато безпечніше купувати , ніж в супермаркеті. Там також червона зона, не тільки на ринках.

  8. А чим ви переробилась? Ще одна труженіца! Знаєте що таке по лісі людей безвісти шукати цілу ніч, по погриби пішла і загубилась! А може знаєте як ДТП оформляти на трасі в Семидрев‘ях в -15 і в сніг! А може знаєте як по притонах лазити і трупа оглядати! А може знаєте як це цілу ніч не спати і їздити по виїздах, а потім їхати в 5 ранку з чергового виїзду і думати «Дай Бог доїхати до відділку, щоб не заснути і щоб не наробити біди не собі і не людям»! А може ви знаєте як за 20 років ні одного Нового року зі сім‘єю! А може ви знаєте який показник показник розкриття злочинів в поліції за рік, то поділіться і розкажіть! А «малолєтки» це випадково не ваші діти і внуки НАЦІЯ, наше підростаюче покоління! А наркоманами народжуються, чи ними стають! І скільки б не ловили тих наркоманів, кінця краю ніколи не буде, і не тільки про наркоманів мова а й про інших злочинців… Дивіться за собою! І задумаєтесь що ви зробили для суспільства

    • Забули ще написати,як практично після кожної зміни бухають і,,по приборах”їдуть додому!

      • Так, бухають поліцейський, слушно підмітили після роботи, ну це хто як хоче, хтось хоче пити то пє, а хто не хоче той не пє! Також бухають підприємці, бухають лікарі, бухають вчителі, бухають пожежники і т.д список може бути довгий! Поліція також люди, є нормальні є погані! Є різні поліцейські! По яких приборах не зрозуміло!? Люди будьте добріші, і будьте взаємовічливі! Дивіть за собою, де ви і з ким «бухаєте»? І чим займаються ваші діти, внуки?!

    • Все перечислене вiдноситься до виконання посадових обов’язкiв за виконання яких полiцейський отримуе заробiтну плату i пiдписуючи контракт Людина знае на що iде !!! Правильно, наркоманами не народжуюються, Але якби ВЕЛИКI трудiвники не закривали очi на точки збуту (причому не за безплатно)…Провели реформу i що ??? В населення поваги до даноi професii НУЛЬ, в чому нiхто iм не винуватий !!!!

      • Назвіть мені конкретний факт, що наркомани платятть поліцейським за збут! І питання буде зняте! Кому з поліцейський дають гроші наркомани? Де ви таке бачили, чули?
        Бо говори багато теж можна…. чули що ви «terra» проституцією займаєтесь і платите поліцейським!? Це правда?
        Ваші труди де можна подивитись????

  9. Люди червона зона, а більше всього на короновірус хворіють працівники різних підприємств. Треба всі позакривати і всіх у відпустку. І магазини також позакривати всі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер